Café Fresco

Hej igen :) Kom hem för ett tag sen och sitter och lägger till lite ny music på mobilen :) Dagen idag var rätt så seg. Först hade vi matte, svenska och håltimme. Sen rullade väl dagen på som vanligt med no och so. På so:n var det några som redovisade om naturgeografin men eftersom jag kände mig långt ifrån förbered så skulle jag få göra den imorgon istället. Efter skolan gick jag hem en snabbis och gjorde en fruktsallad som mellanmål. Lite nyttig måste man ju vara! ;) Och sen åkte jag in till Café Fresco inne vid stureplan. Skulle fråga om jag kan jobba där under sportlovet och påsklovet, så jag pratade lite med killen där och lämnade in mitt cv. Dom skulle höra av sig nästa vecka. Hoppas verkligen att jag får jobbet! När jag var där träffade jag också på fernanda :) Ska försöka plugga lite till redovisningen snart. Sen tänkte jag också fixa och måla naglarna lite senare. PUSS!



onsdag

Hej hej! Kom precis hem från skolan och hemkunskapen som var sista lektionen. Min och ludvigs falafel vart bäst ;) haha. Idag var inte emsson i skolan för hon var på sjukhuset. Nu måste hon äta antibiotika och allt :/ Stackars gumman! Idag har ju ju egentligen dans men jag vet inte om jag ska åka..isåfall tittar jag bara på :p Jag är ju fortfarande lite förkyld och vill inte bli ännu sjukare :/ Idag måste jag också plugga lite på so:n. Har ju redovisning om naturgeografi imorgon och på fredag :/

Igår kollade jag på gossip girl som började på femman. Alla har ju pratat så mycket om det att det är så bra så jag var tvungen :p Verkar riktigt bra faktiskt! Så jag ska väl börja titta på det nu, tror jag :)

Måste bara säga att jag stör mig riktigt mycket på en viss person! Så omoget att du håller på som du gör.

Nu ska jag ta en kopp te och en macka :)
Pusspuss!

image27

Helgen

Halloj!
Sitter just nu och dricker te med ett par tofflor på fötterna som mamma har köpt. Det är typ ärtor (?) i dem och man kan värma dem i micron. Haha det är tydligen jättebra för fötterna ;)
Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera bloggen :p Känns som man tröttnat lite på det här..Jaja, kan ju berätta lite om helgen. Den här helgen har varit både rolig men sen har det hänt en väldigt tråkig sak också..vill inte skriva mer om det.

I fredags var jag, amanda, evelina, yasmine, vendela och julia på fest inne i stan med grabbsen :D Efter allt som hänt var vi lite nere ett tag men bortsett från det så var kvällen riktigt kul! :D Blev en hel del kärleks-prat med sebbe och evelina också ;) haha.
Igår skulle jag ha dans men jag hade ont i halsen, så jag hoppade över den. Istället drog jag in till stan och fikade med viktor och sebbe. Yasmine skulle ju kommit hon också men seg som hon är blev det inte så ;D Lite senare mötte vi iaf yasse, evelina, claudia och emil. Vi hade tänkt att vi skulle se I am legend men det var smockfullt på bion och helt slutsålt på nästan alla filmer! Tillslut blev det iaf Förtrollad ;D haha. Jag själv tycker faktiskt den var jätterolig (a)
Sen idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag åkte till dansen. Jag var bara med lite i början pg.a min hals som gjorde bubbelt så ont idag :/ Usch, hoppas jag inte blir sjuk nu igen...

Hoppas ni haft en trevlig helg allihopa!
Puss <3

image26

onsdag

Sitter och försöker göra klart min bokanalys som ska vara inlämnnad på fredag, men det går inte så bra :p Har precis duschat. Träningen idag var riktigt kul. Baletten var väl som vanligt, inte speciellt kul och jättejobbig men på moderna dansen skulle vi komma på egna danser, vilket slutade med att jag, malin och jacob flummade typ hela lektionen :D haha.

Idag i skolan hade skoltröjorna kommit om man hade beställt nån. Men dum som jag är hade jag inte orkat beställa nån :p Ångrar att jag inte gjorde det för några var riktigt fina faktiskt...men, men. Nu ska jag försöka fortsätta med min bokanalys som aldrig blir klar... Pusshej <3


tisdag

Halloj! Slutade för ungefär en timme sen. Inget speciellt har hänt idag. Förutom att de flesta hade sjukt mycket träningsvärk sen igår då vi hade brottning på idrotten. Haha. Har fått feta blåmärket på armen och kan knappt gå normalt idag känns det som. Skulle egentligen behöva plugga nu innan jag åker till dansen..men det får nog bli senare istället. Ikväll ska jag också kika på I huvudet på gynning igen :) Nu måste jag ta nått att äta, see ya! <33

Kollade på filmen Disturbia hos emsson igår. Jag trodde faktiskt inte den skulle vara så bra :D Riktigt spännande var den och killen som är huvudpersonen är lite söt (a)



Så var den helgen slut igen..

Hej igen! Har inte skrivit någonting i helgen men jag har haft fullt upp :p Kvällen igår vart riktigt lyckad :) Vi var på fest på samme ställe som förra lördagen. Vid jarlaplan. Hade riktigt trevligt och pratade med massa nya folk ;)

Vaknade vid halv tio imorse med en liten hemsk baksmälla. Jag pallrade mig iaf iväg till dansen trots att jag var riktigt trött och sliten. Vi hade street och sen skulle jag egentligen ha pardans men jag orkade helt enkelt inte vara med :p istället åkte jag in till stan och träffade amanda och hennes pojkvän richard. Vi gick och fikade inne på gallerian och sen åkte vi och mötte upp richards kompis viktor :) Vi hade lite svårt att bestämma oss men tillslut åkte vi iaf och åt middag på en thai resturang. Riktigt gott! :)

Kom hem för nån timme sen och har städat undan lite i mitt rum som såg ut som ett bombnedslag :p haha. Har också suttit i telefon med yasmine i drygt en timme (a)

Nej nu ska jag börja fixa mig iordning för kvällen. Skola igen imorgon :/ suck!
Godnatt, sov sött!


Dagens :)

Dagens klädsel:  jeans, siden-tröja, vit kofta
Dagens accesoarer:  pärlarmband, diamant-örhängen
Dagens frisyr: utsläppt, plattat
Dagens planer: träffa yasmine m.fl :)
Dagens bästa: helg :D
Och sämsta:  vädret :/
Dagens materiella vill ha: många saker
Dagens humör: glad men trött
Dagens längtan: sommar och språkresa!
Dagens beroende: pengar!
Dagens låt: Kelian - Ken Ring

Malta-resan bokad!

Nu är det bokat och klart! Jag, yasmine, amanda och några av hennes kompisar åker på språkresa till Malta i sommar :D Kommer bli gaaalet kul! :D Längtar som en tok! Vi kommer åka till St. Julians och plugga (?) i två veckor och vara lediga 1 vecka ;) Det blir ingen skidresan till Funäsdalen :/ lite tråkigt men jag tycker inte det är speciellt kul att åka skidor iaf :p haha. Har inte åkt skidor sen jag var typ 9... Så nu blir det väl till och jobba så man kan få ihop lite pengar ;)

Nu ska jag snart dra iväg till dansen. Idag har vi balett och modernt från 17:40 - 20:30.

Pusshej!


St. Julians :)
image24

I huvudet på Gynning

Ikväll är det seriestart av "I huvudet på Gynning" som börjar kl 21.00 på kanal 5. Hon är ju så körd i huvudet men jag tycker ändå hon är riktigt skön ;D Jag ska iaf titta på det ikväll! Puss på er!

image23

Pallar inte!

Hejsan svejsan! Dagen har väl rullat på som vanligt och inget speciellt som hände. Det är sjukt vad mycket läxor vi har nu! Matte, svenska, engelska, franska och hemkunskap...tog ledigt från dansen idag för att hinna med allt. Men sen har jag inte direkt någon större lust med balett idag heller (a) Så det är väl det jag kommer sysselsätta mig med idag :/ Orkar verkligen inte!  Sen ska jag nog ringa till Café Piccolina där jag praoade. Skulle fråga om jag kunde få jobba där nu på påsklovet och sportlovet så man tjänar ihop lite casch ;) Under dagen kom jag på att jag hade namnsdag igår! Haha, glömmer alltid bort det :p
Nu blir det inte roligare än såhär. Haha. Nej men jag ska försöka göra lite nytta!
/F

Kan bjuda på lite ögongodis iaf :D


    


"ha-begäret"

Vill bara tipsa om Marrens blogg. Tycker att hon skriver så bra ;) Senaste inlägget handlar om att man inte behöver ha han/henne för att vara lycklig. Är det själva personen du saknar eller är det bara närheten av någon som du saknar... www.marrrren.blogg.se tycker iaf ni ska kika på den ;) Nu ska jag sussa snart tror jag. Godnatt på er!

måndag

Jag stannade hemma idag, vaknade vid sjutiden imorse och sa till mamma att hon skulle sjukanmäla mig. Hade nämligen inte sovit mer än drygt 4 timmar eftersom jag hade en sån jävla mensvärk som höll mig uppe halva natten! Efter det somnade jag om och gick upp vid halv 11 igen. Finns verkligen ingenting att göra här hemma på dagarna förutom att sitta framför datorn. Jag tänkte att jag skulle plugga lite senare...om jag orkar :p
Senare idag har jag bokat tid hos frisören :) Ska nog bara klippa topparna och klippa upp det lite mer. Tänkte också att jag kunde åka in till stan lite tidigare för att kolla runt efter nya kläder. Vi får väl se vad jag hittar :)
nej nu ska jag kika om det finns något roligt på tv och sen ta en dusch och fixa mig iordning. Puss <3


Igår och idag

Shoo! Igårkväll efter dansen träffade jag lisa för att äta middag. Det blev thaimat på ett ställe vid hötorget. Kom inte ihåg vad stället hette men gott var det :) Vid 8 tiden mötte jag upp amanda och hennes pojkvän i slussen. Sen åkte vi vidare till en fest på jarlaplan. Det var väl helt ok där men rätt stelt till en början. Lite senare kom även yasmine, nannis och cornelia :) Vi drog rätt så tidigt därifrån och jag gick och la mig nästan direkt när jag kom hem.

Idag hade vi street och vi hade danne som lärare. Det var jättekul men jag var rätt seg och hade träningsvärk sen igår :p Efteråt åkte jag och träffade fernanda och gick en runda på stan. Sen fikade vi på Fresco med några av hennes kompisar :) Det blev en parma/mozzarella macka och en latte för mig. Mums! Kom hem för nån timme sen och har tagit en dusch och städat undan lite i mitt rum.
 
Nu måste jag plugga lite :/
Pusspuss!

Saturday

Tjänare :)
Ska snart åka in till dansen i stan. Idag har jag street och jazz. Ska bli jättekul att börja med dansen igen men jag anar att jag kommer vakna upp med en rejäl träningsvärk imorgon :p Har ju inte dansat på över en månad så jag är sjukt otränad ;p Till skillnad från förra terminen så slutar dansen på lördagar kl halv sex istället för typ 9 som det var förut. Vilket är skönt eftersom inte hela lördagskvällen försvinner då ;) Så ikväll ska jag ut och äta middag med Lisa :) Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på men jag ska träffa yasmine och amanda iaf :)

Nu måste jag dra mig!
Ha en trevlig lördag :D PUSS

torsdag

Kom precis hem från emsson. Dagen idag började med svenska och sen hade vi håltimme så då kilade jag och emma hem till henne :) sen hade vi no och då hade vi fått en ny lärare eftersom våran förra är mammaledig. Hon verkade rätt bra faktiskt så jag ska verkligen smöra för henne nu ;) haha. Efter no:n blev typ värsta faighten mellan Sabine och Sara men jag missade det :p Sista lektionen var so och sen slutade vi. Skulle egentligen behövt plugga lite idag men istället följde jag med hem till emsson. Det blev lite filmtittande och fika med latte och bullar :) Mums! Stannade också och åt middag. Så nu var man hemma igen men det blir nog inget pluggande för min del ikväll :p har verkligen ingen ork till det.

Imorgon är det fredag :D
Puuuuussssss

Godkväll

Dagen idag har gått rätt så fort tycker jag. Vi hade som sagt en liten sovmorgon och sen var det franska, lunch, engelska, svenska och musik. Det är sjukt vad mycket läxor vi får nu direkt efter lovet! Efter skolan gick jag hem och har suttit och pluggat i stort sett hela eftermiddagen, kul!...noot. Bland annat är det en bokanalys vi ska skriva..suck! Men jag har iaf hunnit med det mesta nu så jag är nöjd :)

Måste klippa mig snarast :p Tror jag bara ska klippa topparna och klippa upp det. Om frisören har tid imorgon åker jag nog och gör det då ;) annars får det vänta tills nästa vecka.

Imorgon har vi en ännu längre sovmorgon, till kvart över elva :D men jag ska nog ändå sussa snart.

Godnatt <3

tisdag

Då var första skoldagen avklarad. Inte nån höjdare direkt! Dessutom försov jag mig (såklart) imorse så jag fick stressa iväg till skolan. Dagen var jättejobbig! Började jobba direkt och fick massa läxor :/ Men jag har bestämt att jag ska börja satsa lite mer på skolan nu. Får se hur det går med det men jag ska iaf försöka :p Känner mig skoltrött redan nu :p haha. men man får väl tänka positivt..vårterminen är ändå rätt chill med sportlov, påsklov och sen sommarlov (a)

Dansen börjar redan på lördag och jag kommer ha 7 lektioner i veckan men det är uppdelat på 4 dagar. Jazz,  modernt, pardans, street 2 ggr i veckan och balett 2 ggr i veckan. Ibland kan det faktiskt kännas som det blir för mycket men det är verkligen jättekul :) Sen har jag anmält mig nu till skidresan till Funäsdalen/Ramundberget. Det är några dansgrupper som ska åka dit. Om jag ska vara ärlig tycker jag inte det är så jättekul att åka skidor, jag åker mest med för att umgås med alla ;)

Imorgon har vi sovmorgon till 10:20! :D Fyfan vad skönt! Istället för idrottslektionen på morgonen så skulle vi bara fylla i vad vi vill göra den här terminen tills imorgon :) Nej nu ska jag försöka slita mig från datorn!

PussPuss!

:/

Varför gör jag som jag gör?  Jag försöker göra rätt men allt blir bara så fel...

Skola imorgon :/

Godmorgon! Snart är lovet slut. Är det bara jag som tycker att lovet har gått alldeles för fort? Jag skulle vilja ha ledigt i typ 2 veckor till ;p
Igår var kusinerna här igen och sov över :D Dom åkte till tåget för nån timme sen och mamma och pappa är at work. Så nu är man själv hemma med brorsorna. Nu ska jag äta lunch och göra mig ordning. Senare ska jag åka in till stan och träffa Yasmine :)

Hej så länge! <3

Örebro

Hej hej! :)

Kom hem från centralen för ett tag sen. Igår tog jag tåget till örebro och moster mötte upp mig vid stationen. Senare på dagen åkte jag, moster och min kusin Amanda till ett köpcentrum och kollade runt lite i affärer. Jag själv hittade tyvär ingenting men Amanda som hade fått massa pengar av oss i 17-års present shoppade loss ;p På kvällen hyrde jag och Amanda film som vi tittade på med min andra kusin Simon och Amandas kille Robin.
Det var nån skräckfilm som hette Vacancy och den var riktigt bra faktiskt, skitläskig! Den handlar om ett skilt par som får motorstopp och tvingas ta in på ett motell mitt ute på vischan. De börjar titta på skräckfilmer i motellrummet och märker snart att alla filmer har utspelat sig i samma rum! Helt klart värd och se ;)
Vi gick och la oss typ halv 3 men jag och Amanda fick värsta skratt atacken och låg och flummade till typ 5 :D haha.
Längtar redan tills jag får träffa dom igen!

/ F

Vacancy Trailer

2008

Hejsan svejsan! Har inte skrivit på flera dagar men nu kommer lite uppdatering :D

Då var det 2008! Nytt år, nya chanser, nya människor och nya löften. A start of something new! Orkar inte berätta allt som hände på nyårsafton men kul var det iaf :)

Igår var det bakisdag! Jag tog det lungt här hemma hela dagen men på kvällen pallrade jag mig iväg och tittade på segeltorpsrevyn. Jag var ju med och dansade där förra året men hade bestämt mig för att inte vara med i år. Några jag känner från dansen och b.l.a Elsa var med och dansade, jätteduktiga var dom :)

Just nu håller jag på och packar för imorgon åker jag till mina kussar i örebro! Wihi :D Det var jättelänge sen jag träffade dom nu. Men det blir bara jag som åker, för resten av familjen är upptagna hemma. Så jag ska försöka lägga mig hyfsat tidigt så jag orkar upp imorgon bitti. Får se om jag bloggar lite där borta ;) Kommer iaf hem igen på fredag eller lördag.

PussPuss ♥


RSS 2.0