saturday

God eftermiddag!
Igår var morfar och hans sambo Moni hos oss och åt lunch. Har inte träffat honom på jättelänge så det var kul :) Sen tjafsade jag lite med mamma p.g.a kvällen innan men det löste sig tillslut. På kvällen var jag och emsson hos lisafisa och sov över :) Vi träffades först i solna centrum och kollade en stund på hennes pojkväns fotbollsträning, men det var så jävla kallt så vi vi var tvugna att åka därifrån :p Vi tog tuben till fridhemsplan och gick och handlade middag. När vi kom hem till lisa gjorde vi iordning tacos och satte oss i hennes rum och tittade på let´s dance finalen. Myspys! :) Resten av kvällen låg vi mest och pratade och kollade lite på filmen kärleken checkar in. Känns som om vi har umgåtts hela tiden, riktigt rolig kväll tjejer <3

Idag vaknade vi typ halv 12 och jag och emsson åkte och mötte upp mamma i stan. Jag behövde verkligen nya träningskläder så det blev nya balettskor, mjukisbyxor och trikåer från Dans & Gym Shopen. Köpte också ett jättefint nagellack (a) Ikväll tror jag att jag ska träffa Martin men jag får se hur det blir :) Nu ska jag gå och ta en dusch och kanske få massage av mamma (?) skulle vara riktigt skönt iaf. Till middag blir det sushi, mums! :D Trevlig lördagkväll!

torsdag 27/3

Kom hem från stan för ett tag sen. Jag var där med Emsson och träffade Lisa. Vi tre var jättebra kompisar förut men vi har inte träffat henne på typ två år. Vi har bara pratat om att vi ska ses så det var jättekul att vi gjorde det nu tillslut :) Vi gick runt på stan, åt lunch i kungshallen, köpte lite saker och bara pratade gamla minnen. Och jättefint väder var det idag också, riktigt najs! :) Tror också vi ska ses imorgon igen och sussa hos Lisa sen. Ska bli skoj ;) Har verkligen saknat dig Lisa ♥
Igår på eftermiddagen åkte jag till stan med älskling och fikade med Filip, Richard och Robin. Vi drog därifrån vid sex tiden och jag åkte hem och käkade middag. Sen åkte jag till bion med Emsson och såg Juno. Den var väl helt okej men ja, trodde att den skulle vara bättre :p haha. Efter filmen tog jag bussen hem till Martin. Kom väl dit tjugo över 11 eller nått sånt och vi tittade lite på filmen Den sista samurajen med Tom Cruise innan vi gick och lade oss. Nu ska jag övertala mamma att vi ska köpa sushi till middag ;) Bye bye!




onsdag 26/3

Godmorgon! Vaknade för typ en halvtimme sen och har precis ätit frukost. Har dessutom proppat i mig massa vitaminer och halstablett. Det verkar som jag aldrig blir frisk från den här helvetes förkyldningen. Tur att jag inte har någon träning den här veckan, förutom på söndag men jag hoppas jag kan gå då. Aja, idag ska jag iaf åka till stan med älskling tror jag. Så nu måste jag gå och göra mig iordning. Blev ett kort inlägg idag men jag skriver kanske lite senare :) PUSS!


Snö och återigen snö

Hej hej!
Måndag idag, jag är tokförkyld och snön ligger fortfarande kvar! Åh, det känns som det aldrig kommer bli sommar igen! Och på tal om sommar var det ju bara jag och yasmine som hade bokat språkresan till malta det datumet. Så nu måste vi boka om resan antingen två veckor tidigare eller boka med något annat bolag. Palla!!
Jag orkar inte berätta om hela helgen men påskafton firades hos Filip med everybody. Målade ägg och frossade i påskgodis. Mums! Senare åkte jag och yasmine till sanna på lite krök. Trevligt, trevligt :) Igår tog jag en långpromenad med mamma och sen gick vi till frunken och solade lite (vilket resulterade i att jag såg ut som en kräfta i ansiktet). Kanske inte så smart att sola 25 min när jag inte solat på jättelänge :p Haha, jaja nu har väl det mesta gått över iaf. På eftermiddagen kom också martin och sen sov han över här :) Nu har precis mormor, farmor och christian gått. De var här på påsklunch och jag fick biokort och påskgodis :) Idag/ikväll tror jag det blir en hemmakväll för min del. Jag får se om jag har någon ork att göra nånting över huvud taget med den här förkyldningen :( Om inte annat ska jag iaf titta på So you think you can dance som har premiär idag. Jag känner några lärare från dansskolan som sökte dit så det ska bli kul att se :) Nu ska jag gå och fixa naglarna och ta en kopp té :) So long!


Långfredag

Hej igen!
Martin ringde mig precis och sa att han såg mig på let´s dance i det där inslagen jag pratade om. Haha, tack för att du är så stöttande älskling ;) Det var bara nån sekund som jag syntes men iaf :p Jag har faktiskt inte sett så många avsnitt av let´s dance tidigare men nu var jag ju tvunget att titta eftersom jag skulle vara med(a)

Idag vaknade jag och emsson ungefär kl 11 och gick upp och käkade frulle. Hennes pappa kom och hämtade henne lite senare och vid tvåtiden kom älskling hit och åt lite lunch :) Senare åkte vi och kollade på filmen "P.S I love you" på bio. Den handlade om en kille som dör men som har förberett brev till sin fru som hon får under det året efter han har dött. Breven hjälper henne att gå vidare i livet och varje brev avslutas med P.S I love you. Den var jättegullig, både rolig och hur fin som helst. Kan verkligen rekomendera den! ;) 

Imorgon ska familjen hem till Olde med alla andra familjer och äta påsk lunch och middag :) Vi var ungefär 5 familjer som delade på ett landställe "Striberg" som vi hade när vi var små. B.l.a Yasmines familj, Oldes, Amandas, Wåhlis och några andra. Så jag har kännt alla de sen jag var liten och vi brukar träffas på påsk, midsommar, nyår o.sv. :) Tror också att Ringaards skulle dit imorgon. Ska bli jättekul att träffa alla igen, även fast vi brukar träffas lite då och då annars också :) Ha en trevlig långfredag!


Let´s dance

Godkväll!
Just nu sitter jag och klunkar i mig massa te och är galet trött efter dagen. Idag hade vi värdegrundsdag, vi åkte med klassen in till stan vid sveavägen och spelade laserdoome. Det var skitroligt och det gick faktiskt rätt bra för mig också (a) Har aldrig spelat det förut men jag kom på tredje plats ;) Haha. Sen gick vi och åt på en restaurang som hette Mongolia (eller något liknade), riktigt gott! :)
Jag har dessutom haft tre danslektioner idag. ( 4 timmars dans) , jag är verkligen helt slut! På den första balettlektionen kom Tony Richardsson och hans danspartner Annika från Let´s dance. De skulle filma till programmet på fredag. Vi stod och gjorde en balettövning vid stången och Annika räckte över en lapp till mig där det stod att man skulle rösta på Tony i finalen. Tror inte att det är så lång stund som jag syns men iaf (a) Ni får väl titta på fredag om ni får syn på mig, haha :p Nu måste jag gå och plugga lite no till läxförhöret imorgon! Puss ♥


Tears dry on their own

Tänkte bara slänga in den här superbra låten med Amy Winehouse.  Hon är ju inte så vacker direkt men har verkligen en grym röst, synd bara att hon slösar bort hela sitt liv..hon är ju trots allt bara 25 år gammal.



måndag

Hejsan!
Jag sa ju att jag skulle försöka bli bättre på att skriva blogg men det har inte gått så bra :p jaja, jag skriver lite då och då när jag känner för det :) Det är ändå inte speciellt många som läser bloggen men ni får gärna fortsätta läsa om mitt överintressanta liv ;)
Idag var emsson sjuk så hon var inte i skolan, vilket gör måndagar ännu värre än vad de är :( Vi har bara tråkiga lektioner och sista lektionen är idrott i juringe. Jag har verkligen stört mycket träningsvärk sen dansen igår plus att jag fick gå hem i värsta snöstormen :S Var det inte vår alldeles nyss? Fyfan asså..men när jag hade kommit hem och tagit en varm dusch och ätit lite så blev jag på bättre humör :)
Helgen var btw rätt så lungn. På fredagen efter skolan åkte jag ju först med ellinor till stan för att leta sommarjobb. Det gick rätt så bra, vi hittade några caféer som var intresserade så jag hoppas verkligen jag får nått jobb nu :) Sen på kvällen träffade jag martin efter hans träning och så sov han hos mig. Vi såg på Mr. and Mrs Smith och nån annan film som jag inte kom ihåg vad den hette :p På lördagen hade jag dans hela dagen och sen på kvällen fikade jag med emsson :) Myspys! Lite senare träffade vi också martin och några boys. Och igår gjorde jag väl inte så mycket mer än dansade hela dagen :p Nu har vi börjat repa till vårshowen! Det är typ den stressigaste tiden på året men roligaste också :) Nu ska jag äta middag. Bye bye!


Caffe Latte och blåbärsmuffin på coffehouse med emsson!
image100 

Bored

Shoos :) Nu är jag hemma själv och är jätte uttråkad :/ Dagen idag gick rätt så snabbt men jag var trött hela dagen. (konstigt nog brukar jag vara tröttare på torsdagar även fast vi har så lång sovmorgon då..) I slutet av dagen hade vi den efterlängtade so lektionen. Vi skulle ju skriva en analys om franska revolutionen och napoleon, det gick inte bra alls kan jag ju säga. Jag är verkligen inte bra på att skriva egna åsikter och slutsatser. Jaja, idag hade jag tänkt följa med emsson till hennes dans och titta på, men nehej, det gick inte för lilla fröken kände inte för att gå idag ;p Men jag ska kanske träffa martin lite senare, hoppas det iaf :) Nu har jag suttit här aldeles för länge :p ska gå och kika på någon rolig film istället :) Imorgon är det fredag och efter skolan ska jag in till stan med ellinor och leta efter sommarjobb, önska mig lycka till ;) Pusshej! ♥


Ge mig sommar

För det är varmt och skönt och alla glider, det är skratt och fest vid alla tider.
Det är sol och bad och det är stilla hav och det är inga krav, det är sommar.
Vi snackar sommar som tagen ur en collegefilm. Det högsta man kan få igenom är ett tärningskast nu. Kalas på bryggan  som taget ur vykortsvyer, vita t-shirt, viner och schyssta sneakers. Det är slappa livet, samma feeling. Fötterna i vattenbrynet och en paraplydrink. Det är svensk semester, brännboll och baseballkepsar. Yes, det här är livet darling.

image40


onsdag 12/3

Tjabba!
Ska snart till dansen och jag borde egentligen plugga so men så hamnade jag här istället! Imorgon har vi prov/analys på franska revolutionen och jag kan inte ett piss :S jaja, jag får väl göra det när jag kommer hem istället. Idag har jag balett och modern dans men jag har ont i halsen så jag ska inte vara med. Det är så typiskt! Så fort man har blivit frisk så blir man sjuk igen :/ dessutom har jag sträckt en muskel i ryggen och nu har det blivit värre så jag kan knappt sträcka ut armen utan att det gör ont! Den 14/3, alltså på fredag har Chris Brown (yasmines älskling) konsert på Berns. Skulle jättegärna vilja gå men nu är det väl slutsålt :'( Jag ångrar verkligen att jag inte bokade biljetter tidigare :p Imorgon är det torsdag vilket innebär sovmorgon! :D PUSS!


söndag 9/3

Hej alla söta!
Idag hade vi street med två nya lärare, skitroligt! Men något som inte var speciellt roligt var att tiden har blivit flyttad så jag måste gå upp kl 8 varje söndag framöver :/ På pardansen hade vi ingen lärare så jag och ellinor gick till espressohouse och fikade och pluggade :) Myspys! Det blev väl inte så mycket pluggande men, men. Vi har iaf bestämt att vi ska gå och leta jobb på fredag. Skulle helst vilja jobba på något mysigt café men det är så himla svårt att få tag på något jobb..Nu ropar mammi att det är middag! Måste skriva min krönika och plugga so ikväll också :/ Men lite senare måste jag hinna träffa martin ett tag :) Pusshej <3


1 månad

1 månad idag älskling, och det känns som jag bara blir kärare för varje dag som går.
Jag älskar dig, Martin!

image38


lördag

Halloj! Igår var jag tvungen att vara banvakt åt adrian, för mamma och pappa var på 50-års fest, kul fredagskväll!...not! Men, men det var skönt att bara vara hemma nån kväll också. Kollade på Let´s dance och filmen Världarnas krig med fredrik och adrian :) Lite senare kom älskling över ett tag men han var tvungen att åka hem sen, för han åkte till lindesberg imorse till sin faster :/ Vid halv två ringde några pojkar som inte hade nånstans att sova :p haha, så de kom förbi ett tag men sen fick de dra iväg igen för jag pallade inte att de skulle sova här. Nu ska jag snart iväg till dansen och sen ikväll får jag se vad som händer, tror iaf att jag ska träffa yasmine :) Pussis!

onsdag

Tjaa!
Nu är jag hemma hos älskling och han har precis hoppat in i duschen så jag passade på att skriva ett litet inlägg :) Idag hoppade jag över första lektionen som var idrott eftersom jag varit sjuk, men mest bara för att jag inte pallade :p Så jag fick en lång skön sovmorgon och sen hade jag franska..Hata, hata, hata säger jag bara. Jaja, dagen rullade väl på som vanligt med engelska där vi bara kollade på film, svenska och sen hemkunskap. När vi hade slutat åkte jag, emsson och martin till skärholmen och köpte nytt puder. Sen åkte jag hem till martin och har varit här resten av dagen :) Imorgon har vi sovmorgon till 10:20 :D sen på eftermiddagen skulle jag kanske åka och titta på emssons danslektion..ska försöka övertala henne iaf ;D PUSS!

Sjukling

Halloj!
Ja, jag har ju varit väldigt dålig på att skriva på sista tiden, men jag har helt enkelt inte haft nån lust (a)
Jaja, jag har iaf varit magsjuk sen i söndags :/ Usch, fyfan vad jag hatar att vara sjuk, man stressar bara upp sig för allt man missar :S har missat skitmycket på dansen och i skolan. Har legat och pluggat typ hela dagen idag..och nästa vecka har vi ett jättestort franskaprov :/ Åh, varför valde jag ens franska?! Kommer ändå inte ha någon jävla nytta av franskan. Skulle valt B-engelska istället..Gaahh! Dessutom har jag inte träffat älskling på länge nu :/ <3 Och emsson gumman har jag inte sett på skitlänge :( Men jag ska inte vara allt för negativ (a) Jag mår faktiskt mycket bättre idag och har ingen feber längre, så jag hoppas jag är helt frisk imorgon :) Juste, idag har älskling snaggat sig också! (a) hihi, har inte sett det än men det blev säkert jättebra ;)
Sen måste, måste ni läsa yasmines blogg! Haha, shit vad jag garvade åt hennes inlägg om sjukhuset ;D haha, du är verkligen för skön gumman. www.yasmineA.blogg.se
Ikväll ska jag väl försöka plugga lite mer och kolla på Gossip girl :) Tycker att det är riktigt bra, men det är verkligen sjukt hur likt det är OC, kanske inte så jättekonstigt eftersom det är samma regissör till båda serierna men ändå..


Kunde de inte haft liite bättre fantasi med skådespelarna?

                



 


RSS 2.0