Paris förra året

För snart ett år sen på höstlovet var jag i Paris. Jag och mamma var där och fick bo hos hennes bästa barndomskompis. De hade en lägenhet mitt i det fina Paris. Åh, det var så mysigt! Vi åt gott på restauranger, gick på ett muséum och en föreställning. Jag tog också en streetdans lektion på en dansskola där vilket var grymt kul! Valde dock en lite för lätt nivå men det var skoj ändå :) En dag hyrde vi cyklar och cyklade runt genom hela staden. Dessutom gjorde vi de självklara sakerna som att besöka eifeltornet, mont marte, shoppa massvis och mycket mer!

Jag och mamma pratade om att åka dit igen. Men under höstlovet har hon mycket jobb och det blir svårt att hinna med. Så förhoppningsvis åker vi dit under påsklovet istället! Underbart :)

Bild tagen av mig!


Pissed off!

Just nu är jag så jävla pissed off! Det har jag varit i stort sett hela dagen idag. Det första jag gjorde när jag vaknat var att börja tjafsa med pappa, om helt onödiga saker egentligen men jag bli bara så lack på honom! Så gick jag sur iväg till skolan och den första lektonen vi hade var bild. Då börjar en störd unge i våran klass vid namn samet bråka med läraren. Inget ovanligt alls att han får utbrott och är allmänt cp men så fort han gör något mot en lärare, DÅ är det äntligen dags att fatta att han behöver hjälp? På syslöjden berättar våran lärare Anita en obehaglig sak. Att hennes dotter blivit misshandlad, hennes dotter försökte dessutom ta livet av sig förra året, jätte hemskt verkligen! Usch...
Den sista no timmen vi hade, fick vi reda på att de ska göra en massa sprängningar på skolan eftersom de bygger om. Vi ska utrymma skolan 3 ggr per dag (en sprängning tar 30min) i två veckor, men vi får inte gå hem utan vi ska stå ute på skolgården allihopa! Asså hur jävla dåliga är de på att planera egentligen? Allt dåligt drabbar oss i år. Segeltorpsskolan suger, jag vill bara byta skola!!

Så nu känns det lite bättre när jag har fått avreagera mig, haha :) En positiv grej i skolan iaf var att några av oss i klassen gjort planer på klassresan vi ska åka på snart. Vi tänkte supa ner Adam m.m. haha. Hoppas att våra planer lyckas! ;) Nu måste jag ta tag i pluggskiten igen...Over and out/ F

Måndag

Nu skulle jag egentligen behöva plugga matte men det vår vänta tills imorgon, jag har verkligen ingen ork. Igår kunde jag äntligen beställa mina efterlängtade ugg skor. Så de dyker nog upp på posten vilken dag som helst nu :) Dagen i skolan har varit jobbig, finns inte så mycket att berätta. Vi hade iaf orientering (Hata!) och efteråt gick jag hem och duschade istället. Men jag fick vänta på att komma in i badrummen för städerskorna var där, vilket resulterade i att jag kom för sent till nästa lektionen.. De sista lektionerna vi har på måndagar är såå onödiga. Eget arbete, klassråd och livskunskap där vi sitter och typ pratar om vad vi har gjort i helgen...boring! Pussis


Inte långt kvar..

Vi hade riktigt trevligt igår, om man bortser från den stört patetiska ef-träffen...vi var inte där länge kan jag ju säga. Vill inte ens prata om det, haha. Istället åkte jag, jenny, yasmine amandorna och jossan över typ hela stan. Åkte runt till massa olika ställen under kvällen. När vi skulle åka hem från en kille på söder hade jossan knallat iväg själv och trott att hon kunnat vägen, precis som på malta ;) Men tillslut hittade vi vimsiga jossan och jag åkte med henne hem till Lidingö. Vi kom väl hem vid 3 tiden så det har inte blivit mycket sömn inatt. Nu är jag iaf hemma och ska käka lunch med mammsen när hon dyker upp. Om typ en timme drar jag iväg till dansen, as usual.
Det är nu bara 4 veckor kvar tills höstlovet och det kommer gå hur fort som helst, veckorna bara flyger iväg :)  Wohow!


EF-reunion

Dagen idag kommer bestå av plugg, plugg, plugg...kul! Jag försökte beställa ugg skorna igen från hemsidan men icke...det fungerar inte. Så jag får väl ta och köpa de i affären istället, trots att det blir flera hundra kr dyrare, aja. Ikväll är det EF-reunion party. Då kommer det folk från massa olika språkresor, det ska bli riktigt roligt :) Själva EF-grejen som hålls i fryshuset kommer nog inte vara så kul. Det är tydligen som EF diskona som de arrangerade på malta och det var ju ingen höjdare direkt..men att träffa alla igen ska bli skoj! Tjohej


Kvällen i bilder

    
 Amanda, jag, yasmine & amanda

Galna bilder från gårdagen, haha var bara tvungen!

Frisören

Tjoo, jag har precis kommit hem från skolan och ätit lite mellis. En fullkornssmörgås, ett äpple och en banan om ni vill veta ;) Nu har veckan gått så otroligt fort igen, men det är absolut ingenting att klaga på. I helgen är det festande som gäller! Ska snart åka iväg och klippa mig. Det ska bli så skönt att få bort allt slitet, iof har jag inte speciellt slitet hår men det är skönt att få det fräscht :) Men jag ska bara klippa topparna och klippa upp det så det blir nog inte så stor skillnad..jag ska passa på att fråga om de kan tvätta håret också, då får man sitta i deras nya massagestolar samtidigt, nice! Ikväll blir det festligheter, när jag har ätit middag ska jag prata ihop det med yasmine, amanda och amanda som har kommit till stockholm. Sen blir det utgång,
Puss &Kram

Fuck it!

Ska det vara så in i helvete svårt att köpa ett par ugg-skor från internet? Gahh, jag håller helt seriöst på att få ett utbrott på denna hemsida som jag ska beställa ifrån..det kommer bara fram en text "Invalid session Error code.." jag bli galen! Nej, jag tror jag går och lägger mig istället. Imorgon har jag bokat klipptid hos frissan kl halv 5, sen kommer också en massa folk till stockholm för på lördag är det EF-reunion då man får träffa alla från språkresan igen! Men vi kommer umgås med några redan imorgon kväll också :) Godnatt!

Kort skoldag

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering! Idag slutade jag 11:40 i skolan, not bad! Vi hade bara matte, so och no. Ska försöka plugga lite nu och sen åker jag till sången vid halv 4. Låten jag hade tänkt öva på idag är Bubbly med Colbie Caillat. Senare ikväll måste jag plugga matematik så mycket det bara går..vi har som sagt prov tomorrow. Puuusss!




















Callanetics-lättgympa

Hej!
Det har varit en urmysig höstdag idag, jättefint och soligt väder, lovely :) Nu tänkte jag sätta mig med matten ett tag, jag måste verkligen plugga! Sen ska jag lägga mig och sova tidigt ikväll, är så sjukt trött. När jag kom hem från stan idag hittade jag en massa gamla videofilmer som morfar hade lämnat till oss. Där fanns en gympa video från 80-talet, haha. Måste nog ta och prova den någon gång för att testa om det funkar! Kniiip!



















På lektion

Just nu sitter jag i skolan. Vi håller på med uppgiften på hemkunskapen men jag är redan klar, så då skriver jag ett inlägg innan vi slutar. Jag var den första som lämnde in arbetet så det känns riktigt skönt! Nu behöver jag inte tänka på det längre. Idag direkt efter skolan ska jag lämna in mitt CV till mataffären i fruängen. Jag tror inte jag får jobbet för de lät osäkra pga. min ålder, men man kan ju alltid försöka :) Efter det ska jag åka in till stan till min sånglärare. Hon ska hjälpa mig med att välja ut bakrundslåtar och sätta ihop på en skiva till mig. Det var allt för stunden, puss på er!

Tråk-måndag

Jag orkade verkligen inte åka till dansen idag, bara tanken gjorde mig helt slut. Så jag bestämde mig för att stanna hemma ikväll. Saker jag har hunnit med att göra idag:

- Söka jobb. Har ringt runt till olika butiker och sökt helgjobb, jag skulle behöva extra cash.
- Förnyat mitt CV
- Bokat klipptid till mig på fredag
- Imorgon ska jag åka till min sånglärare och få bakgrundslåtar.

Sen tänkte jag också läsa lite matte med pappsen sen. Vi har prov på fredag och jag förstår inte speciellt mycket. Pusshej!


Supernanny Fernanda

Hello, bion igår var som vi hade förväntat oss, jätte rolig! Hela publiken satt och asgarvade filmen igenom. Tom Ljungman som spelar huvudrollen Patrik såg inte helt fel ut heller. Lite förvånad blev jag när jag såg att min kompis Lisens lillebror dök upp på duken! Han heter också Patrik lustigt nog. Han hade riktigt många repliker i filmen och var med i många scener så det var kul :)
Idag mötte jag upp Fernanda i gamla stan vid 1 tiden. Vi åkte till ett fik vid t-centralen. Åt jättegod lunch och babblade på. Det var så himla länge sen vi sågs så det var super kul att träffa henne igen! Bland annat fick jag reda på att hon är barnvakt/nanny åt Nathalie Schutermans dotter 2 dagar i veckan! Mm..sån tur man kan ha. Sen fortsatte dagen med dans lektioner. Street och sen pardans :) Nu ska jag äta ikapp med Fredrik som proppar i sig godsaker, soo long!



Lördag

Vaknade vid 12 tiden idag, gick upp och gjorde en rejäl lördags frukost, mums! Jag är verkligen en frukost-människa. Jag är jämt hungrig på morgonen och kan äta hur mycket som helst till frukost. På vardagarna blir det oftast havregryns gröt men på helgerna är det gott att lyxa till det! Skulle egentligen ha tagit en fika med Fernanda i eftermiddag men det blev lite tajt med tiden så vi bestämde att vi skulle träffas imorgon över en lunch istället! Har inga planer för idag förutom plugg, gaahh jag orkar inte! Ikväll blir det bio med emsson. Vi ska se Patrik 1,5 som verkar jätterolig. Det blir en skön lördagkväll :) Ciao!
















Fruängen v.s segeltorp

Skrev inte igår när jag kom hem för jag var alldeles för trött. Jag åkte in till stan och träffade yasmine som sagt. Vi mötte upp Lisa och åkte för att köpa dricka. När vi sitter på tunnelbanan och är vid fridhemsplan så är det en jävla tattar unge som tar lisas mobil och kutar iväg. Vi ringde iaf polisen direkt så de kommer säkert få tag på honom! Jag åkte hem till torpet igen, träffade på sofia och massa andra vid skolan. Lärarna hade personalfest så vi stog och snackade med min gamla no-lärare som var lite på lyset, haha. Jag träffade på Rickard på bussen och följde med hem till Annie där det var massa folk, trevligt! :)  Krökade där ett tag och sen drog alla till fruängen till en lokalfest. Vi hade inte varit där i mer än 5 min innan det blev bråk. Helt otroligt att det ständigt ska vara bråk mellan fruängen och segeltorp...Ja, det var min fredagskväll det!

UGG

Jag har funderat på att köpa mig ett par UGG skor till vintern. De är både snygga, sköna och varma! Dessutom kan man ha de till mjukisbyxor också utan att det ser alldeles för knasigt ut. Nu har det kommit en ny modell av skorna som jag själv tycker är riktigt balla. Så  nu är frågan: Ska man köpa den nya modellen eller den gamla, höga eller låga och i vilken färg? Hmm..svårt val..



Vad tycker ni, nya eller originalet?




 

Spexfoto

Hallå!
Den här fredagen har varit najs! Första lektionerna var dock jobbiga, jag var trött as hell. Efter mördar-konditionen på idrotten och matten var det dags för spexfoto. Vi skulle ha tema 112 men vissa bröt ju mot temat såklart, men det var bara kul ;) Sen skulle vi haft franska men jag pallade inte gå, för jag bar runt på alla brand kläder. Fick iaf hjälp hem med kläderna av kalle och teo, snälla som de var! Ska snart sätta igång och förbereda middagen för jag lovade mammi det. Sen ska jag träffa Yasse vid 7 tiden, får skjuts av mamma och hennes kompis som ska se en föreställning :) Trevlig fredag<3

"Bakom kamera" bilder av spexfotot

  


Dagens


Jeans - Acne
Kofta - Gina tricot
Skinnjacka - Vivaldi
Halsduk - Indiska
Väska - köpt i Paris


Dagens vill ha: pengar!
Dagens klädsel:
Dagens smink: foundation, mascara, eye-liner, puder
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens saknad: ledighet
Dagens humör: glad men trött
Dagens bästa: sånglektionen
Dagens sämsta: två onödiga håltimmar
Dagens låt: Labels or love - Fergie
Dagens lunch: skolmaten: potatisklyftor & kyckling gryta
Dagens middag: inte god
Dagens ord: men vafan!
Dagens Tv-tittande: Idol snart
Dagens läsning: plugg, olika bloggar
Dagens måste: hemkunskaps uppgiften
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: inget
Dagens träning: ingenting faktiskt

Footloose genrep

Tjohej!
Snart ska jag iväg till skolan igen och ha franska, svenska och engelska. Jag har samma lärare i alla tre ämnena, Mats, som också är den bästa läraren vi har :) Direkt efter skolan ska jag till min sånglektion i stan. Vi ska ha masterclass, som betyder att alla får sjunga en sång var framför hela gruppen och så får man tips på hur man ska förbättras. Det är lite nervöst men väldigt bra träning! Egentligen skulle jag ha gått på föreställningen Footloose efter sången. Våran dansgrupp fick gratisbiljetter om vi ville. Det är genrep ikväll med de nya skådisarna, bland annat Brolle som huvudrollen. Men eftersom jag redan har sett den förut och behöver plugga så hoppar jag över det. Nu måste jag kila! PUSS!

Goodnight

Skriver ett kort inlägg nu. Just nu sitter jag med nytvättat hår i en handuks turban och har tryckt i mig två mackor till middag. Jag hade dans idag som vanligt, balett och jazz som var riktigt kul. Jag lär mig så otroligt mycket varje gång för vi har så bra lärare! Imorgon börjar jag 8:20 så det börjar bli dags för mig att sussa. Ska bara smörja in mig med hudlotion och välja kläder till imorgon. God natt! <3 

Flytta hemifrån

Idag har jag ingen dans eller nånting, så har pluggat en del sen jag kom hem. Jag bröt ihop en stund där, jag är så sjukt stressad hela tiden. Men jag lugnade ner mig efter ett tag och dricker nu en stor kopp te (mitt te-behov är enormt, haha) Ikväll ska jag lägga mig senast 9 har jag bestämt, jag måste verkligen få sova ut ordentligt.
Nu ska jag ta tag i min hemkunskaps uppgift som aldrig verkar bli klar, uppgiften är att "inreda" en hel lägenhet med allt som behövs. Redovisa för hur allt kostar och mycket mer. Det är verkligen hur mycket jobb som helst och det var bra att jag började med den i tid. Men det är också kul att jobba med den för jag tänker igenom hur jag själv skulle vilja att min lägenhet ser ut.


 

Skulle inte banga på att få Maria Careys walk in closet!


100% svensk

Har ni tänkt på att utländska killar är mer "på" än svenska killar som är mycket mer blyga när det gäller att prata med främmande personer? Igår t.ex så satt jag på bussen till fruängen och bredvid mig satt en neger. Han började helt utan vidare snacka med mig och på engelska dessutom! Med en lite jamaica-brytning. Han ville ha mitt nummer och veta var jag bodde, haha. Jag drog den vita lögnen om att jag hade en pojkvän och bla, bla, bla. Så tillslut lämnade han mig ifred. Puh! Men jag har märkt att det i allmännhet är utlänningarna som är mer orädda av sig. Jag menar, det är väldigt sällan en svensk kille är så framåt. Har jag inte rätt?

Sen kan jag ju ta upp en annan sak på samma gång. Det är nämligen så att folk ofta tror jag är från något annat land, haha. När jag börjar prata med någon som jag inte har lärt känna får jag frågan: Vart kommer du ifrån då?
Men jag är HEL svensk. Jag är inte tysk heller bara för att släkten på mammas sida heter Kühler i efternamn. Kortfattat var det så att min morfars mamma gifte om sig med en annan som hette Kühler. Yes, så jag är 100% svensk :)  

112

Halloj allihopa!
Nu ska jag snart dra mig iväg till dansen, idag har jag absolut ingen lust med det! Speciellt inte moderna dansen då det känns som man bara hoppar som apor, slår sig gul & blå och ska bli "ett" med golvet..haha, nä inte min grej. Har aldrig tyckt om modern dans och det gör ju inte saken bättre att  man har världens tråkigaste danslärare. Efter moderna har vi balett, så vi slutar halv nio. Imorgon ska vi ha skolfoto, och blusen jag tänkte ha på mig har fått en fläck som inte går bort..jävla skit. På fredag har vi spexfoto och våran klass har valt temat 112, alltså polis, ambulans, brandmän o.s.v. så jag har fått låna riktiga brandman-utstyrslar av fredriks kompis pappa Jörgen, som är deras hockeytränare men även brandman ;) hehe. Nu måste jag rusa till bussen! Ciao




Lör-sön

Hej babes!
Lördags kvällen började med att jag träffade ellinore och daniela i skanstull. Vi skulle köpa dricka av en kille där, men tror ni inte jäveln skiter i att dyka upp? Suck! Men det löste sig ändå. När jag satt och väntade på tjejerna kom det fram tre utländska killar och började snacka med mig. Riktigt sköna grabbar, haha ;) Så vi följde sen med de till hallonbergen och fick köpa av en som de kände. Great!
Sen blev vi bjudna på fest hos en kille i enskede och det visade sig att yasmine, claudia med flera också skulle dit. Det var trevligt och kul hela kvällen där, förutom att jag inte mådde speciellt bra i slutet av kvällen. Tom mage och alkohol är ingen bra kombination! Men, men jag mådde mycket bättre senare. När jag, ellinore och daniela skulle åka hem hade daniela fått i sig lite för mycket så det tog sin lilla tid. I slussen blev det riktigt drama! Men det löste sig som tur var och vi fick hjälp av väktare. Sen fick vi sällskap hem av två schyssta killar och jag fick den enes visitkort, haha. Väl hemma hos ellinore vid tre tiden, slocknade jag direkt!

Sen idag då, åkte hem en snabbis så jag hann byta om till dansen och hade första lektionen street dans halv 4. Efter det hade vi en paus på en timme så vi kunde äta. Sen var det pardans. Riktigt kul var det! Vi har redan börjat repa inför julshowen (helt otroligt för kühlers som brukar lära ut danserna en vecka innan) Och just nu övar vi in en vals :) 
Nu har jag ätit middag och underbar äppelkaka med vaniljsås, mums! Ska plugga lite och sen krypa till kojs. Bye<3


 

Ben&Jerrys in my heart

Tjo!
Lunchen med tjejerna var nice :)  Jag, jenny, yasmine och jossan gick till Gooh, tror jag den hette vid stureplan. Jennys stammis ställe. Där hade de nyttig och billig mat och god dessutom, köpte även med mig en extra smothie därifrån, de var sjukt goda. Efter vi hade ätit drog yasmine och jossan iväg men jag och jenny ville inte åka hem. Så vi knatade vidare till Pk-huset och NK. Köpte med mig en stor och gosig svart halsduk och ett par lite varmare tights från Indiska. När vi var påväg mot drottning gatan, (trots att det var galet kallt) köpte vi glass från Ben&jerrys ståndet. Såå gott! :)
Nu väntar jag bara på att päronen ska komma hem från farmors land så jag kan få i mig lite middag. Senare ska jag träffa Ellinor och Daniela, är lite obestämt vad som händer men hoppas på det bästa :) Puss

Bild från malta i somras, half baked har äntligen kommit till sverige :)


Kvällen

Det blev en filmkväll denna kväll. Jag och Emma tänkte först dra till stan och träffa några men vi orkade inte plus att det var helt dött i segeltorp. Så vi bestämde oss för att ha chillkväll med sex and the city filmen, fruktsallad och te hos henne :) När man är grymt trött efter veckan som gått är det riktigt mys. Träffade anton, odel, oscar, per och några i centrum på vägen hem, så jag pratade med de ett bra tag också.

Imorgon ska jag äta lunch med jenny var det bestämt, men nu skulle tydligen yasmine och jossan med också. Ju fler desto bättre, haha. Det blir kul att träffa alla tjejorna igen :) Vi ska väl planera lite inför höstlovet när lisa troligtvis kommer till stockholm. Sen hoppas jag på lite mer festligheter imorgon kväll ;) Godnatt!

 

The dad

Härlig fredag! Jättefint väder och kort skoldag med chill lektioner, skönt! :) Ska försöka göra klart hemkunskapsuppgiften och franska läxan i eftermiddag...Hela den här veckan har jag varit på super bra humör. Jag har iaf haft mer energi än jag brukar ha och det känns riktigt bra! Tror nog att det kan beror på massagen som jag fick av mamma på tisdagen faktiskt. Det var så mycket spänningar som släppte, jag har nästan jämt ont eller är stel. Sen har jag bara varit allmänt glad :)

Kvällen igår med morfar var jätte trevlig. Först åt vi middag på en mysig restaurang och pratade om allt möjligt. Jag kan verkligen prata med morfar. Han förstår bra och han är så ungdomlig i sättet. Sen såg vi föreställningen The dad på maxim teatern. Det var en monolog, alltså när det bara är en person som spelar, som en ståupp komiker. Även fast det var en förhandsvisning var det fullsatt. Jag tyckte att den var jättebra, lite för lång bara. Anyway, jag hade en lyckad kväll!
 
Nu är det i alla fall helg igen, wohow! jag har inte planerat något alls förutom att jag ska äta lunch med jenny imorgon :) Sen har jag dans som vanligt på söndag. Puss!

 


Middag & föreställning

Hej hej!
Nu är jag hemma en kort stund för vi har håltimme. Det har blivit lite av en vana att bara skriva inlägg när jag har håltimme, haha. Men det är för att jag inte har tid någon annan gång. Idag ska jag in till sången direkt efter skolan, jag måste gå lite tidigare från sista lektionen för att hinna. Sen hämtar morfar upp mig efteråt så åker vi och äter, därefter ska vi se en föreställning som har premiär idag. Kommer inte ihåg vad den hette men jag berättar mer om den sen ;) Morfar får ju biljetter till premiärer och föreställningar till de flesta musikalerna i höst. Det är ju en fördel för mig också eftersom jag får följa med på det :) hihi. Nu ska jag slänga i mig lite lunch. Pusshej!


Hösten

Höst är en årstid jag tycker lite olika om. När löven på träden har ändrat färger, det är soligt och bara småkyligt ute. När man går klädd i mysiga koftor och stickade halsdukar. Och dessutom det efterlängtade höstlovet. Då gillar jag hösten. Men när det är kallt, ruggigt och regnigt precis som det är nu, vill jag bara att tiden ska gå. Är det för tidigt att längta till jul? haha.













Lärar skräck

Detta är ett problem som händer mig väldigt, väldigt ofta! Det är så att när jag åker in till dansen så träffar jag på flera lärare från skolan. Till och med rektorn! Vare sig jag åker dit på eftermiddagen eller hemåt på kvällen. Det är så jobbigt så det finns inte. Där sitter man och vet inte om man ska prata om skolan eller fritiden och försöka vara så trevlig som möjligt. Speciellt jobbigt är det med våran idrottslärare, som jag träffar på de allra flesta gångerna OCH som jag näst intill hatar! Jag tycker i alla fall att detta är riktigt irriterande...

Duktiga jag

Hej igen! Jag har inte skrivit på några dagar nu men det beror på att jag inte har haft tid. Terminen har bara börjat med skolan och dansen och jag är redan helt slut! Jag är så stressad och ännu mer kommer jag väl bli..Dessutom har jag svårt att sova eftersom jag är så uppe i varv och har tusen saker att tänka på. Men den här dagen är jag ledig från dansen och slutade tidigt från skolan, så det första jag gjorde när jag kom hem var att få helkropps massage av mamma i över en timme och sen lägga ansiktsmask, så underbart skönt! :) Därefter har jag varit duktig och rensat ut, och fixat hela min garderob, good job! Har lagt ut några av de kläderna jag rensade ut på blocket och hoppas att någon vill ha de. Nu ska jag ta tag i min hemkunskaps uppgift, Tjollahej

Bed head

Mamma är så snäll! När hon kom hem hade hon med sig hårvårdsprodukter från bed head, hårspännen, snoddar och även en ansiktsmask till mig :) <3 Nu ska jag prova och beställa träningskläder från new body och sen hjälpa mamma med middagen, ikväll är det inte helt bestämt hur allt blir men utgång blir det iaf för min del. Bye!

 

Självklart

När man är som sunkigast, (inget smink, mjukiskläder och uppsatt hår i en knut) går till gymet för att sola och inte tror att en jävel ska se en. Då står det självklart en skit het, ny kille bakom disken. Varför?!.. 

Kühler showerna



Har precis beställt en dvd från vårens elevshow. Jag har inte sett förställningen själv så det blir kul att titta på sen. Ska nog beställa dvd från förra årets show också :)

Friday

Fredag idag, härligt! Det känns som den här veckan har gått jättefort. Jag och emma åkte till stan idag efter skolan. Vi tog en TF som emma så fint kallade det :p (Tub - fika) haha. Vi fick sällskap till östermalmstorg av sabines bror Marcus, en rolig prick. Sen gick vi in till sturegallerian, tittade runt i affärerna där och träffade även på Fernada inne på zara. Det var jättelänge sen vi sågs så vi bestämde att vi verkligen måste ses snart.
Nu har jag precis ätit tacos till middag, mums! Ikväll blir det en hemmakväll för min del, om inget annat dyker upp. Men det ska bli riktigt skönt faktiskt, har inte haft det på väldigt länge och jag är helt slut efter veckan. Ska ta en dusch, hoppa i mjukiskläder och sätta på en bra film. Mys! :) PUSS!

Rihanna & Chris Brown

När ska de egentligen erkänna att de är ett par? Ryktet säger att de har planer på att flytta ihop. Nu har Rihanna och Chris Brown tittat på lägenheter i Los Angeles tillsammans. Tycker de är söta ihop men ingen förtjänar väl egentligen Chris, så sjuukt snygg!   


Bild: posh24.se

Take me back

Sprutan gjorde inte alls ont, eller ja det var som en vanlig spruta, inte värre än så :) Men på något konstigt sätt har jag nu ont i min andra arm, inte den som hon tog sprutan i, haha. Jag känner mig halvt förlamad i armen. Knas..Dagens planer är..inga alls! Vilket känns jätteskönt. Det enda jag måste göra är att läsa igenom 2 sidor i so boken och kanske börja med hemkunskaps uppgiften. Kanske tar jag en promenad lite senare också?
Jag skulle verkligen inte banga på jennys geniala idé. Åka till ett varmt land i typ en månad och bara skita i allt, strejka från skolan och leva livet..you wish. Men det var en god tanke :)

Ta mig tillbaka till skolavslutningsdagen, så jag kan få uppleva den bästa sommaren i mitt liv igen.

Sång i höst?

Det blev inte skärholmen för mig idag, kände att det var lite onödigt att skippa skolan för det. Nu har jag håltimme för att gå tillbaka 14:20 och ha EN lektion. Så störande men det är sista veckan vi har det här schemat. Vi har fått ett nytt som ska börja gälla nästa vecka. Det såg inte så mycket bättre ut än det gamla men några förbättringar var det. Nu har jag fått reda på att jag kom in på sången! Blev jätteglad när jag läste brevet, hihi :) Frågan är bara om jag kommer hinna gå? Det är på torsdagar (vilket innebär en ledig dag mindre) kl. 16:15. Det kan bli väldigt svårt att hinna för jag slutar skolan 15:35 :/ men det får lösa sig på något sätt för jag vill verkligen gå! Snart ska jag till vårdcentralen för att vaccinera mig mot livmoderhalscancer, usch jag hatar sprutor! Alla säger att just den här sprutan gör jätteont...Fyfan!

Nya skärholmen

Nämen tja. Nu är jag hemma en stund för vi har håltimme men ska snart tillbaka till skolan. Jag har bild med krigaren från irak och sen so med Britt innan jag slutar för dagen :) Idag har jag faktiskt varit på bättre humör, skönt! Senare ikväll har jag en balett och en jazz klass. Och jag som fortfarande har träningsvärk sen i förrgår..Jaja, imorgon är det invigning av "nya skärholmen". Kungen ska komma dit! Redan kl 10:00 börjar de dela ut 2000 goodiebags och hela dagen kommer det vara underhållning på olika scener och en massa erbjudanden i olika butiker och restauranger! Sen skulle det tydligen vara bloggerskor där också. Jag funderar på om jag ska dra dit under dagen, men då måste man ju skippa någon lektion från skolan?..inte så bra men jag får se hur jag gör. Puss!

Negativ

Idag har jag varit deppig nästan hela dagen. Vet inte riktigt varför men mest beror det nog på våran jävla skit-skola. Jag skojar inte, det finns ingenting som är bra förutom vissa sköna personer..Jag menar vårat schema är sämst, nu ska vi tydligen få ett nytt schema som är ännu sämre? Dessutom är alla på segeltorp så otroligt stränga med betygen, de kräver så mycket av oss. Jag funderar starkt på att byta skola, vilken som helst. Men det är nog bara önsketänkande. Jag vet att det är onödigt att byta, det är ju ändå bara ett år kvar..Men hur ska jag kunna klara av 9:an om jag är skoltrött redan nu?! Suck! * Nu ska jag gå och ta ett varmt bad, fixa naglarna och sen gå lägga mig tidigt! Så kanske jag vaknar upp imorgon på bättre humör, hejdå!

RSS 2.0