Tävling!



Vill du vinna 2 bio biljetter till den nya filmen Step up?

Just nu pågår en tävling på Amandas blogg http://www.primms.blogg.se/
Priset är 2 biljetter, som du kan gå 2 på vardera biljett. Alltså 4 st biljetter till dansfilmen Step up 2 the streets.
För att delta är det bara att gå in i hennes blogg och komentera att ni vill vara med i tävlingen! :) Tävlingen avslutas den 2 augusti, så vad väntar ni på? :)

Dessutom tycker jag att ni ska kika in på Shopaholicmamman och rösta på hennes outfit, nummer 3 ;) hihi


Bye!

Hej hopp! :)
Igårkväll bestämde jag och ellinor att vi skulle fika inne i stan. Vi satte oss tillslut på Espresso House vid stureplan :) Mys! Senare ringde hennes kompis Igor och ville att vi skulle komma till Tanto där det var lite folk. När vi kom dit vid elva tiden var  Amanda Franzén och hennes pojkvän m.fl där som kände Igor också och som jag har träffat tidigare, lite skoj :) Vi var där ett tag och rökte vattenpipa och vissa drack lite sen gick alla till Skinnis en snabbis för att möta några andra. När jag och ellinor kom hem till henne, slängde vi oss ner i sängen och tittade på filmen Troja innan vi somnade.

Nu kurrar min mage rätt så rejält, så ska kolla om det blir någon middag snart :p Senare tror jag att jag ska träffa Emsson, Malin, Lollo och Cissi eftersom E&M precis kommit hem från Greece! :) Hoppas på det iaf, PUSS!

(+Mimmi) Fjällbacka, here we come!

Trötter!

Så, nu är det fixat och klart. Jag, yasmine, mimmi, jenny och josefin drar till Fjällbacka, Göteborg på torsdag! Vi ska bo hos Lisa och kommer inte hem förrns på söndag. Det kommer bli riktigt roligt! :) Så ska nog börja packa lite smått idag kanske..Btw, så har ju mamma börjat med den här GI metoden. Det innebär i stort sett att man äter nästan precis som vanligt, bara att man inte äter ris, pasta eller potatis. Så nu gör hon olika recept varje dag och vissa är faktiskt jättegoda :) Jag tänkte vara duktig jag också och försöka mig på det där, inte så seriöst men iaf :p Men grejen är att jag har blivit så sjukt trött och hängig de senaste dagarna eftersom man inte får energin av kolhydraterna i pasta och så. Dessutom har jag tränat en hel del och jag är verkligen helt slut! Haha :p Aja, ikväll vet jag inte vad som händer mer än att jag ska träffa Ellinor :) Vi får väl se vad vi hittar på! Puss & Kram!


Hoomme

Nu har jag kommit hem igen. Tåget blev försenat mer än en timme och jag fick sitta bredvid en illaluktande gubbe men tillslut kom jag iaf hem! Hur som helst så har jag haft grymt kul därborta. Speciellt med min tre år äldre kusin Amanda. Haha, hon är nog den skönaste människan som finns. Får mig jämt att skratta :) <3 Igår var vi på fest hos hennes kompis och det blev en lyckad kväll. Det bjöds på massa drinkar och shotar så det räckte och blev över, haha. Hade riktigt trevligt iaf och vi tog en taxi hem vid 3 tiden, somnade nästan direkt när vi kommit hem.
På torsdag ska jag och några fler malta-tjejer åka ner till Lisas landställe i Fjällbacka. Åh, vad jag längtar! :D Vi stannar tills på söndag. Yeah!

   


Örebro

Hello, just nu sitter jag med kusin amanda och hennes kompis robin och tittar på tv i vardagsrummet. Vi tre har varit hemma hos robin och svullat och kollat på film :) La familja kom hit igår, hela eftermiddagen låg vi vid deras pool och solade och badade ;) Nice! På kvällen drog jag och amanda på fest här hos nån 91:a som hette mario, det var rätt segt till en början men blev roligare under kvällen :) Haha, det blev en riktigt kul omgång av snurra flaskan (a)
Egentligen skulle jag ha åkt hem idag men jag stannar kvar till på söndag istället. Wihi! Då får jag ännu längre tid att umgås med mina bästaste kusiner. Jag fick ett par Armani jeans och en ny klänning från Ellos av min moster today, hon är så snäll hon! :) Dessutom hittade jag ett riktigt fynd på MQ rean, en LBD (little black dress) haha. Så jag är mer än nöjd! Nu orkar jag inte skriva mer, chiao!

Fika med Aller

Tjenare! Imorse gick jag upp vid tio-tiden. Det regnade ute såklart men jag hade ju bestämt att gå ut och gå innan frukost så det gjorde jag ändå :) Tog en dusch och fixade mig iordning och åkte med mamma och handlade lite smågrejer. Vid 3 tiden mötte jag upp Alexandra i Liljeholmen. Det var jättelänge sen vi träffades så det var superkul! :) Vi gick och fikade på ett ställe vid gamla brogatan. Jag fick också med mig hem ett stärkande nagellack, nagelfil i glas och en armlös bh. Ikväll ska jag nog träffa emsson. Hon och malin åker ju till Grekland, Kefalonia imorgon så då ville alla tjejer säga hejdå. Åh, jag vill också följa med! (a) Orkar inte med det här skitvädret. I´m gonna miss you! Imorgon på morgonen bär det av till landet i Ågesta med familjen. Vi är där till onsdag och på torsdag åker vi till kusinerna! ;D Jag bloggar säkert lite därifrån när jag har tillgång till dator! Ha det så bra, så hörs vi ;)

Alexandra <3

Work out

Nu måste jag verkligen sätta igång med min träning känner jag! På malta gick jag ut och sprang på morgonen två gånger med lisa och mimmi. Mer än så blev det inte för jag blev ju förkyld + att jag inte orkade gå upp 6 på morgonen :p Ska försöka träna lite varje dag nu framöver, får väl se hur det går ;) haha. Jag vill ju inte vara helt otränad när dansen sätter igång igen! Idag var jag ute och gick lite mer än 8 km och imorgon ska jag ta en sväng ut igen :) jag hade tänkt att jag skulle gymma framöver också eftersom jag har ett klippkort på gymet här i segeltorp. Ikväll blir det nog bio, mamma mia. Sen ska jag träffa Malin en stund efter middagen :) Pusshej!


Borta bäst

Nu är jag hemma igen! Jag har som sagt varit på emssons landställe i 4 dagar. Stället heter Ön och ligger precis vid en bondgård. Det var jättemysigt där och hennes två söta små kusiner gjorde det ju bara bättre :) Någon tur med vädret hade vi inte och det var iskallt i mälaren men vi badade ändå. Det var skönt att få prata med dig hjärtat! Tack för att du finns där för mig. En dag åkte vi in till västerås och kollade runt i affärerna där. Jag hittade en blus, väska och två par örhängen. Resan till kusinerna blev framflyttat till på typ torsdag eller nån gång nu i veckan :/  Jag ska lägga in fler bilder från malta när jag får tid över, ska också försöka skriva lite mer om resan då :) Tjohej<3

Blus - New Yorker
Väska - Åhlens
 

I love my friends, without you I´m nothing

Godmorgon!
Har precis tagit en dusch och ska snart börja fixa till mig innan släkten kommer. Igårkväll hade jag först inte tänkt gå ut alls, var alldeles för trött och nedstämd. Men sen frågade gulligaste beatrice om jag skulle med ut och festa :) jag mötte upp bea och några tjejer i centrum och sen drog vi hem till erik på krök. Det var trevligt med massa roligt folk där :) Jag drog mig hemåt vid 1 tiden och packade klart det sista. Idag på eftermiddagen nån gång åker jag till emmas land, kommer hem på lördag tror jag och sen åker nog familjen till kusinerna i örebro :) See ya!

Jag önskar bara att allt var som förut...

Grattis bror!

Jag är egentligen alldeles för upprörd för att skriva nu...jag känner mig helt förstörd. Men jag måste bara skriva ett litet grattis inlägg till min lilla lillebror som fyller 9 år idag! Nu är du inte så liten längre :) Grattis, grattis på födelsedagen kära bror! <33 Imorgon ska vi ha släkt fika för honom och sen åker jag iväg till Emmas land i några dagar. Det ska bli skönt att få komma bort härifrån ett tag...Puss&kram


I miss you...

Hellu! Dagen har varit riktigt chill. Sov ut på morgonen, åt frukost och la mig i den härliga solen. Har börjat flagna bort färgen nu så jag tar vara på alla stunder! Där låg jag och läste min bok Tyskungen av Camilla Läckberg och Veckorevyn tills solen gick i moln. Jag har laddat upp ännu fler bilder från Malta på Facebook, ni kan också läsa lite på www.lisaturdell.blogg.se Btw, så har vi bestämt att vi ska åka ner och hälsa på henne på hennes land i Fjällbacka nu i sommar, jag längtar! Det går verkligen inte att beskriva med ord hur kul vi har haft! Till middag kom mamma och moster hem med sushi. Sen gick jag ut och träffade Malin och Cissi ett tag. Vi var först hos cissi och sen gick vi till långsjön och satt vid bryggan och pratade lite, mys :) När jag kom hem var det framdukat med goda ostar och kex, vindruvor, räkor och lite annat smått och gott! Kan det bli bättre? Knappast. Nu ska jag gå och vara lite social med mamma och hennes barndomskompis från France! Bye <3

  


Malta 2008

Jag kommer inte orka göra en hel bilddagbok och skriva om varje dag på malta. Jag väljer bara ut några av bilderna och skriver så mycket jag orkar om vad vi gjorde! :) Om ni vill läsa mer kan ni kika på www.yasminea.blogg.se just nu är hon i Italien iof.. ni kan också kolla på amandas blogg: www.primms.blogg.se

I det här huset bodde jag och Yasmine själva, bakom poolen och helt avskilt från alla andra, haha :p Senare flyttade det in tre fransmän i rummet bredvid. (som yasse blev förälskade i, de var jätte trevliga men de sög på engelska) Det fanns tre sängar, som städarna inte bäddade, två garderober, toalett och dusch som svämmade över en dag (det var vatten överallt och ingen fixade det förens nästa dag!) Dessutom hade vi hoppande spindlar, loppor, stora myror m.m inneboende. MYS!


Första natten på hotellet fick vi inte speciellt mkt sömn: Först vaknade vi av att det lät någonting utanför våran dörr. Vi hörde killröster och att de höll på med något. Yasmine vart skiträdd och låg med sin pepparsprej i handen, vi fick ju panik och trodde att de skulle bryta sig in och våldta oss! Haha. Sen satt de där ute jättelänge och dunkade musik ashögt! När vi hade äntligen hade somnat och killarna hade tystat ner sig börjar det plötsligt banka på dörren. "vad fan vill ni?!" skriker vi eftersom vi tror att det är grabbarna. "Det är roomcheck" får vi då till svar av våran ledare Petra. Pinsamt! Resten av natten håller vi på att frysa ihjäl pga den jävla luftkonditioneringen. tidigt på morgon blir vi dessutom trevligt väckta av städarna som rusar in i rummet och ska "städa" vilket de aldrig gjorde under hela tiden vi bodde där. Hata hor-städerskorna!


Det ända som var bra med hotellet Villa Rosa var poolen! Vi chillar galet på våra fräna madrasser ;)




Negurt-yasse & valross-anna!



Steeker!


Här är midsommar som de anordnade på beach partyt. Haha, det var den fulaste midsommarstången jag har sett! De hade spikat upp plastblommor på ett träkors..


Jag, yasmine, jenny och mimmi sitter och äter den så kallade midsommarmaten ;)



Kvällen blev ändå lyckad! Vi gick och dansade på alla klubbar på partygatan och fick gratis champagne av Klubbägaren på Browns som älskade oss! Haha ;D
Lisa, mimmi, jag, yasmine, jenny och jossan.



Sen tog vi ett kvällsdopp på stranden som låg precis över gatan från hotellet.


I skolan: vi hamnade faktiskt i den svåraste klassen om man ska skryta lite, haha. Inte för att man lärde sig speciellt mkt mer engelska där, vi lärde oss mer maltesiska av våran sköna lärare Ruben! Inti pufta.



De här bilderna säger väl allt om våra lektioner :p




Comino - blå lagunen





Vi tjejer flydde iväg till staden Budjiba en kväll. Först satt vi vid klippporna och drack smirnof ice och bacardi. Sen gick vi till en bar i närheten och tog massa smarriga drickar! Där träffade vi också en svensk tjej som jobbade som bartender på malta. När vi var riktigt dragna hoppade vi hoppborg, och sen drog vi tillbaka till klubbarna i St Julians!





Vårat "privata" solställe. Haha. Det var meningen att vi skulle sola topless och i string för att få bort de fula linjerna. Det gick väl sådär med tanke på att vi hade ett helt gäng gamla äckliga maltes-gubbar som arbetade precis bredvid och massa andra killar som typ simmade över från andra sidan för att kolla! Vi stannade inte speciellt länge kan jag ju säga..


Saknar er bruds!


Bananbåt - jag lyckades hålla mig kvar två gånger när alla andra ramlade av, haha ;)



Gocart!





Lördag

Igår spenderades kvällen hos emsson som var själv hemma. Vi kollade på en film som jag hade köpt, Sex lektioner i kärlek tror jag att den hette. Den var rätt så seg men helt okej. Vi chillade mest och satt vad datorn ett tag. Senare skulle jag egentligen hem men emma - envis som hon är, övertalade mig så klart att sova över där :p Vi gjorde fruktsallad och grönt té och såg på filmen Stomp the yard. Den var jättebra och Chris brown är så snygg! Ett plus till är att han är grym på att dansa ;) Under dagen idag har jag bara tagit det lungt, peelat kroppen, solat, läst, gjort hårinpackning och ansiktsmask, fått massage av min mamma (som är massör) och bara tagit han om mig själv helt enkelt. Underbart! Ikväll ska jag och Fredrik vara barnvakt till vår lillebror Adrian. Senare kommer min moster och mamma tillbaka efter de har varit på middag. Det ska bli kul att träffa moster igen! Nu ska jag titta igenom lite fler bilder från malta, kanske lägger jag upp några ikväll också! :) Pusshej!

Jag klippte av ett par gamla jeans och gjorde till shorts istället, så här blev resultatet!
   

I´m back!

Hej alla söta!
Det känns som om jag inte har bloggat på år och dagar, men nu är jag tillbaka igen! Jag har precis kommit hem från språkresan på Malta. Det var helt otroligt kul kan jag ju bara säga! Den här resan har verkligen varit ett minne för livet och det är utan tvekan den bästa resan jag har åkt på! Jag åkte med Yasmine och vi bodde på global village (ett student hotel) i St Julians som är feststället på malta. På de tre veckorna vi var där har det hänt så mycket galet roliga saker, jag vet inte var jag ska börja, haha. Men när jag har fått alla foton av alla andra så ska jag lägga upp de bästa och skriva vad vi har varit med om :)

Jag kan ju börja med att berätta vad jag har gjort de senaste dagarna iaf. Jag kom hem på onsdag klockan 5 på morgonen. Jag fattar inte hur man kan uppskatta ett vanligt kylskåp med svensk fräsch mat och sin egen mjuka säng! Haha. Jag kastade mig i sängen och sov till 12 tiden. Gjorde inte så mkt på dagen förutom att packa upp och tvätta o.sv. På kvällen kom Yasmine och hennes familj på middag. Yasmine och jag hade planerat middagen i minsta detalj vad vi ville ha. (Efter tre veckor med friterad mat, maskätna tomater, äckligt vatten m.m är man rätt sugen på vanlig mat) Jag trodde helt seriöst att jag skulle spricka för jag åt så mycket till middag.
Igår åkte yasmine till italien i två veckor, du kommer bli ännu mer neger än vad du redan är!
Igår åkte hela familjen till farmors landställe för hon har fyllt 79, grattis! Vi åt jättegod lunch och farmors bullar, mums! På kvällen träffade jag emma, äntligen :) Shit vad jag har saknat dig gumman! Hon åt middag här och sen tog vi ett glas vin som jag hade köpt med mig hem från malta, resten av kvällen satt vi och pratade och kollade på sex and the city. Myspys!
 
Idag vaknade vi vid 12 tiden och gick upp och solade lite efter frukosten. Jag känner att jag vill bli brunare men jag har nog aldrig varit så här brun förut :p Sen åkte vi till skäris för att köpa lite småsaker och så klippte jag topparna. Nu ikväll ska jag nog komma förbi henne efter middagen igen. Jag har inte heller träffat martin än, för han är på cup. Jag saknar honom så mycket men det verkar inte som han gör detsamma...

Nu ska jag äta lite middag, jag längtar redan tillbaka till Malta!
Puss!


RSS 2.0