Söndag

Vaknade halv ett idag, så skönt att få sova ut! Men å andra sidan sover man bort typ hela dagen och känner sig segare än vanligt..Åt lite frulle och gjorde mig iordning och sen åkte vi in till stan till hovet. Det var ishockeymatch mellan Djurgården - Skellefteå och Adrian och hans lag från segeltorp skulle spela i pausen. Haha, gud vad söta de såg ut när de ramlade runt där på isen! :) Mindre än hälften så stora som de andra spelarna :p Den riktiga matchen slutade iaf 3-2 till Djurgården :)

Igår blev det filmkväll hos emsson med cecilia, malin, jag och emsson. Vi såg På smällen som var riktigt rolig faktiskt! Jag kom hem strax efter tolv och tittade lite på tv innan jag gick och la mig. Somnade nästan direkt för jag var verkligen grymt trött.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer mer än att emsson, lollo och cessan kommer över en stund. Hade tänkt sola lite idag men det ser inte ut att bli något av det..nu ska jag i alla fall käka middag.

Skriver säkert lite mer senare!
/ F


The studio

Jag orkade inte skriva nått igår men jag och emma hade riktigt kul ;D Först åkte vi in till the studio inne i stan. Vi hade bokat tid klockan 2 och vi trodde det inte skulle vara så mycket folk där. Men där hade vi riktigt fel, haha. Efter 5 ½ timme var vi klara med fotograferingen. Fan vad sur jag blev när det tog så lång tid! Jaja men det var det värt tycker jag :)  Sminket blev jättebra och fotografen var as skön ;D

Idag åkte vi in till stan igen för att köpa fler av bilderna som vi tog. Sen gick vi runt och tittade i lite andra affärer och åt lunch inne på Åhléns. Nu orkar jag inte skriva mer.

See ya! ;)


                                                                         

Här är några av bilderna (a)

  


 


Stan med emsson

Sitter framför emmas nya laptop i hennes rum nu och skiver lite ;) Idag åkte vi in till stan vid 10 tiden. Det var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Jag fick iaf tag på lösnaglar, strumpbyxor, ett par frank dandy trosor och ett silverarmband från gina tricot (men jag var lite busig där (a) hihi) jaja, sen gick vi och åt på donken. Sen gick vi runt och letade efter en annan make up store eftersom den make up store som ligger i åhléns city inte tog emot emmas presentkort ;p  Sen åkte vi och solade innan vi kom hem hit till emma :) Imorgon ska vi åka in och bli sminkade och fotade på ett ställe i stan. Wohow :D Ska bli jättekul!
Nu ska vi käka middag!


Pusshej <3

Singstar och försvunnen mobil

Hellu! Har sjukt ont i ryggen just nu :/ men jag kanske kan få massage av mamma senare. Hon har precis utbildat sig till massör och då är det ju bra att jag finns som hon kan träna sig på (a)

Idag vaknade jag vid halv 12. Jag gjorde mig iordning och åkte sen hem till Ellinor där även Nathalie var :) Bland annat så spelade vi singstar och guitarr hero. Sen följde båda två med mig för att köpa drickan till nyår. Så nu är det kirrat iaf  ;) Åkte hem till mig en stund och sen följde jag med dom till bussen.
Efter middagen ringde Ellinor och sa att dom hoppat på bussen till skärholmen istället för till fruängen ;D haha, så de fick sitta och vänta på nästa buss i en halvtimme och dessutom upptäckte de att Nathalies mobil var borta. Tyckte riktigt synd om dom!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån film. Ska upp tidigt imorgon också och åka in till stan med älsklings Emma! :) Har inte så mycket pengar kvar men eftersom det är rea nästan överallt nu, så kanske jag kan hitta nått fint iaf :)

Pussellipuss!

Juldagen

Julafton igår var riktigt mysigt! Trots att all spänning och förväntning man kände för julen när man var liten är borta..Nu känns julafton mer som en vanlig dag. Vaknade vid 10 tiden och åt frukost tillsammans med famljen och öppnade lite julklappar. Sen började vi göra iordning all mat och dukade bordet och klockan ett kom alla gäster. Vi brukar vara runt 15 stycken på jul som vi var nu också. Sen fortsatte dagen med julmat, kalle anka och julklappar!
När de flesta hade gått satte vi oss och kollade på nån film och sen spelade jag nått nytt tv- spel som adrian fick i julklapp :p

Tack för alla gulliga sms jag fick! Hoppas alla hade en underbar dag :)

image514


The day before christmas

Idag är det dan före doppare dan. Julafton imorgon! Men det känns verkligen inte så..det finns ju ingen snö ute! Och det kommer det väl inte bli heller eftersom det blir 0 gradigt imorgon :(

Har precis varit med mamma och handlat julmat och köpt de sista julklapparna till fredrik. Jag har rätt mycket att göra idag. Jag ska hjälpa till att städa och förbereda inför imorgon. Vi ska fira med släkten här hemma och vi blir rätt så många. Sen ska vi också baka lussebullar, pepparkakor och julgodis idag.  

Nu måste jag gå, jag skriver säkert mer senare :)

PUSSIS!
Min kusins kille Joel och deras lille Sakarias förra julen :) Längtar tills jag får träffa sötnosen imorgon!
image13


:)

Hej hej! Igår var jag ju och kollade på adrians hockeymatch. Han var jätte duktig och jag tror de vann med 10 - 9. Efter middagen gick jag och mötte upp alexandra vid bussen. Var på tiden att vi träffades nu :D Det var ett tag sen sist. Vi hade först planer på att gå ut men båda var så sjukt trötta, så vi bestämmde oss för att bara ha en myskväll hos mig :) Vi båda somnade väl vid 3 tiden tror jag och idag vaknade vi runt halv ett. Vi ska åka och sola så nu måste vi skynda oss till bussen!
Pusshej <3



Alexandra, älsklingen!
image14


fredag

Har precis kommit hem från skärholmen med mamma. Köpte de sista julklapparna och var på skärholmens zoo för att klippa min kanins klor :p Börjar bli riktigt trött på allt man ska fixa med henne.. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Bara att vi ska göra pepparkakshus och baka här hemma :) Sen ska jag nog titta på lillebrors hockey match också. Sen läste jag den här bloggen för nån dag sen: www.t0pnotch.blogg.se haha, det är nån som sitter och skriver massa skvaller om folk i huddinge. Vilket liv asså! Nu ska jag äta lite lunch :) Have a nice day!

/F

Loov!

Äntligen jullov! Vi hade ju som sagt bara avslutning idag i skolan. Alla samlades i gymnastiksalen och sjöng allsånger och lyssnade på småbarnen och lärarna som sjöng. Inte nån höjdare om man frågar mig :p Känns väldigt uttjatat eftersom vi gör samma sak varje år... jaja, efter det gick man tillbaka till klassrummen och våran klass kollade på filmen Road Trip som var jätterolig :D Sen fick vi våra betyg och frånvaro-lapp. Är ändå rätt så nöjd med betygen :) Men jag tänker inte säga vad jag fick ;p

Så många som sviker varandra och ljuger hela tiden, orkar inte!

onsdag

Hejsan! Kom hem för ett tag sen och hamnade såklart framför datorn igen :p idag i skolan hade vi bara lektioner fram till lunch och sen städade vi. På vägen hem fick jag också sällskap av Helena och Cecilia :) Imorgon börjar vi 9:20 och ska bara ha julavslutning och kolla på film :) Bara 5 dagar kvar till julafton nu! 
Kommer inte på nått roligt att skriva nu så det är lika bra att jag slutar.

Har mycket att tänka på nu men jag orkar inte skriva ner allt...

Pusshej leverpastej! :)



image11





  

Chillig dag :)

Dagen idag var najs! Hade lektioner som vanligt men eftersom vi inte har så mycket mer kvar att arbeta med så kollade vi på film, pratade betyg och spelade spel och så :) Till lunch var det julbord. Var faktiskt gott för att vara skolans mat och Emma blev jätteglad över att det fanns gravad lax. haha xD Efter skolan gick jag hem en stund och åt mellis och sen åkte jag med mamma till skärholmen för att köpa lite julklappar. Nu har jag köpt julklappar till alla. Känns jätte skönt att ha det gjort :) men däremot har jag inga pengar kvar alls :/ jag tror jag ska jobba på café piccolina ( där jag praoade) på jullovet. Känner mig otroligt blek och ful nu så när jag hade köpt det jag skulle, åkte jag och solade. Blev inte så mycket brunare men jag får sola lite mer tills nyår :) Nu ska jag käka middag!

/ F

All I want for christmas is you

Snodde den här juliga videon från ekmans blogg (a)

Julshowen

Har inte skrivit på länge, jag vet. Men jag har inte haft tid helt enkelt. Helgen för mig har bara bestått av dans repetitioner och föreställningar på årsta teatern! :D Vi har ju haft julshow och det var grymt kul! Längtar redan tills nästa år. hihi (a) På fredagen var vi där och repade på scenen hela kvällen och på lördagen och söndagen hade vi 3 föreställningar per dag :) Det gick bra, gjorde inga större fel direkt men det är ju sjukt trångt bakom scen! Vi var ju typ 100 pers som uppträdde. Ska försöka hitta några bilder som jag kan lägga in i bloggen lite senare ;)

Idag har jag varit hemma från skolan. Är ju fökyld men egentligen pallade jag bara inte..är helt slut efter helgen och tanken på att ta mig upp ur min varma, sköna säng var alldeles för jobbig. Istället somnade jag om och vaknade inte förrns halv 1. Gjorde iordning jättegod frukost till mig själv och satte mig och kollade på film :) Sen målade jag om naglarna och vid 4 gick jag och hämtade adrian på skolan. Var verkligen jätte skönt att vara hemma idag men jag tror nog att jag kommer imorgon. Är ju trots allt bara två skoldagar kvar :) Imorgon är det vanlig skoldag men på onsdag ska vi bara kolla på film och städa och på torsdag har vi bara julavslutning  :D
Har pratat med emma i telefon i över en timme, hihi :) Men nu har jag fastnat framför datorn alldeles för länge! Ska bara lägga in några nya låtar på mobilen och sen ta en dusch :)

PUSSIS!

Lucia!

Hallu!
Dagen började med luciatåg i skolan :) Mysigt! Var inte med själv men nästa år ska jag nog det.. Efter det åkte vi in  till julmarknaden i gamla stan :) Först åt vi på ett mysigt café som heter choklad koppen (där blondinbella jobbar btw :p ) Sen åkte jag och emsson till t-centralen och kollade efter julklappar. Fick tag på ett par jättefina pumps från wedins och ett armband och ring till min kusin i julklapp :D Nu har jag bara mamma kvar att köpa julklapp till. Efter ett tag träffade vi också anton och marlo och gick runt med de ett tag :) Kom hem från stan vid ett tiden och imorgon har vi sovmorgon till halv 11 :D
Nej, nu ska jag gå och duscha. 

Godnatt <3

Sjukling

Skoldagen idag var helt okej, bortsett från att jag är grymt förkyld och fick ig på franska provet :/ Faktiskt mitt första ig men jag visste ju att jag skulle få det eftersom jag inte hade pluggat ett piss. Men det känns ändå bra, för jag hade betygs prat med min lärare som sa att jag kommer få vg i franskan iaf :) Efter skolan åkte jag med emsson till skärholmen. Köpte en foundation och ett par jätte mysiga knästrumpor från H&M :)

Imorgon är det ju lucia och då ska vi först kolla på luciatåget i skolan och sen åka in till stan på julmarknaden i gamla stan. Våran långa sovmorgon försvinner men vi får ju iof sluta tidigare så det är najs ;)

Pusshej <3

3 dagar kvar

Då var det tisdag igen, dagen har gått rätt så fort faktiskt. Nu har vi inga mer läxor eller prov på den här terminen :) Gud så skönt! Igår hade vi ena delen av matteprovet, franska prov (som jag kommer få ig på!) och redovisning om kraftverk. Haha, våran "modell" av vågkraft var ju sämst men aja ;p Idag hade vi andra delen av matteprovet och så fick jag reda på att jag fått VG på engelska provet och alla rätt på so provet/ läxförhöret :D

Åkte till dansen idag, även fast jag känner mig jätte förkyld :/  vi gick mest bara igenom danserna till julshowen och fick några av de kläder vi ska ha. Är bara 3 dagar kvar nu :D hoppas verkligen inte att jag blir ännu värre med min förkylning..blir jämt sjuk innan föreställningar! haha, så himla typiskt :p

Vill bara säga att det inte känns speciellt lätt för mig, men det blir nog bäst såhär...

/ F


2:a advent

Söndag idag. Har haft dans hela dagen. Först hade vi street och sen pardans då vi hade Tony Erving som lärare. haha. Lite skojjigt ;) Ikväll är det bara plugg som gäller. Vi har prov i både franska och matte och en no redovisning imorgon :/

Har inte skrivit i helgen men jag kan ju säga att fredagen vart riktigt lyckad :)  Först mötte jag upp yasmine och nannis i midsommarkransen och så åkte vi och hämta drickan. Efter det träffade vi på sanna och några killar från deras skola och sen drog vi till amanda på förkrök :) Var där ett tag och sen drog vi vidare till skanstull på fest. Riktigt kul var det :) sen åkte jag hem och sov hos tim.

I går gjorde jag inget speciellt. Hade dans som vanligt och när jag kom hem vid 9 var jag alldeles för trött för att dra ut. Skulle egentligen träffat några kompisar men var inte alls på humör :p

Nej, nu måste jag plugga! Pusshej! <3


7dec

Fredag äntligen! Idag fick vi tillbaka no provet som jag fick VG på :) Sen hade vi som sagt engelska prov idag som det gick mindre bra på :/ Kändes helt ok när jag hade gjort provet men sen kom jag på massa fel som jag hade gjort..Ikväll ska jag vara med yasmine och tjejerna :) Får se vad kvällen har att bjuda på men någon form av krök blir det nog iaf. Ha en trevlig fredagkväll! :)
PUSSIS

Kände för att slänga in en liten bild på mig själv också :p (gammal)
image10


Julshopping

Åh vad irriterad jag blir! Hela inlägget försvann så jag får skriva om allt igen :p

Har precis ätit middag och pluggat lite. Var ju som sagt i stan med emma idag och köpte lite saker :) Först var vi och kollade på NK, H&M m.m Efter ett tag blev vi så grymt hungriga så det blev en hamburgare på donken. Sen fortsatte vi in på gallerian och letade efter pumps. Hittade iaf julklappar till pappa, fredrik, adrian och älskling. Men det var sjukt svårt att komma på vad man skulle köpa..jaja, sen hittade jag lite fler saker som jag önskar mig också :)

Imorgon är det fredag! :D Gud vad veckorna går snabbt..

Nu måste jag gå och ta en dusch och plugga!

Skriver nog inget mer ikväll så Godnatt <3


Håltimme

Tjäna!
Har håltimme nu så jag är hemma en stund men jag ska snart tillbaka igen. Har bara no kvar och sen slutar vi för so:n blev inställd :D Idag ska jag och emsson åka in till stan efter skolan :) Jag ska försöka hitta några julklappar och dessutom måste jag kolla runt lite vad jag själv vill ha.. :p
Nej, nu måste jag tillbaka till skolan!

Hej så länge! <3

tema dag

Hellu!

Den här dagen har varit cill :) Vi har nämligen temadag i skolan idag och imorgon. Våra sovmornar försvinner men å andra sidan så slutar vi kl. 2 :D Det enda vi gjorde idag var att göra en power point presentation om flyktingar m.m och kollade på en film som hette Hoppet. Filmen handlade om två bröder som ska fly med sina föräldrar från sitt hemland där det är krig. Men de kan bara fixa två pass först så bröderna får åka i förväg..de hamnar tillslut i sverige och där fortsätter resan...
Imorgon ska vi fortsätta med våran power point och titta på en film som heter zozo (tror jag att den hette).

Har rätt så mycket att plugga på. Har engelska prov på fredag, matteläxa och nästa måndag har vi franska prov, matte prov och redovisning om kraftverk...pallar verkligen inte mer skola nu! :/ 

Så nu ska ja gå och göra lite nytta! Sen tänkte jag titta på filmen The Notebook som jag har fått låna av emsson :D Den är så himla bra! Gulligaste filmen någonsin, verkligen. Får se hur mycket jag hinner kolla eftersom jag ska åka till dansen snart också.. känner mig inte på topp för att träna. Menmen, får hoppas att jag blir lite piggare snart!

Ciao!

image9
The notebook - finaste filmen! :)



 


1December

Ska snart äta lite tidig middag eftersom jag ska till dansen snart men jag tänkte skriva lite kort iaf :) Igår hade jag först dans till kl.6. Därefter åkte jag hem och fixade mig lite. Sen skulle jag iväg till utsälje där det var fest men då fick vi reda på att alla drog därifrån. Så jag, anton, marlo och yap åkte för att kolla på bio. När vi kommer fram så har såklart alla filmer redan börjat :p Grabbarna stannade iaf kvar där ett tag medans jag åkte och mötte tim vid bussen. Gick och la oss rätt sent eftersom tim, tims kusin och brorsa satt uppe och spelade tv-spel till typ 3 ;p

Nej nu måste jag äta lite innan jag drar iväg igen. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska dra ut med emsson och tjejerna lite senare. Hoppas på något riktigt kul iaf :D See yaa! <3

RSS 2.0