örebro

Hej hej!
Ligger i soffan med amanda och adrian och kollar på happy feet. Haha, eller ja det är väl mest amanda som tittar nu :p Idag har jag varit med marie, min moster, på stan här i örebro och gått runt i lite affärer. Sen gick vi och åt lunch med mamma på ett ställe som heter Rosalis :) När kussarna amanda och simon hade slutat skolan hämtade vi de och åkte och hyrde film. När vi kom hem satt jag med simon och hans kompis robin och körde guitarr hero. Haha, jag är typ lika bra på det som jag är på att åka skidor (vilket inte är så bra) men kul är det iaf ;) Ikväll ska vi bara mysa med film och massa onyttigt :) Imorgon ska vi gå och kolla på revyn. Ska bli jättekul :) Trevlig fredagskväll allihopa! Puss, puss, puss!

Marie och Amanda <3


onsdag

Halloj!
Just nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hit..så seeg han är :p Haha. Igår var jag hos yasmine och chillade gaalet hela dagen :) Kollade också på de första avsnitten av lost. När det gick på tv förut så brukade jag kolla men eftersom det inte ska sluta förrns 2010 så pallar jag inte följa det längre ;p Sen på kvällen åkte vi med evelina, lisa och louise på fest i gröndal. Det var väl helt okej där, men drog rätt så tidigt därifrån iaf. Idag har jag väl inte gjort så mycket, hämtade mina jeans som jag lämnade in för de skulle sys in. De blev riktigt bra faktiskt. Sen har jag börjat packa lite, för imorgon bär det av till kussarna i örebro :D Åker vid 2-tiden imorgon och kommer hem på lördag kväll. Wihi! :) Det är verkligen sinnessjukt hur mycket jag längtar till malta! Eller att åka utomlands över huvud taget. Ge mig sommar nu! :D PUSS!

Min sköna moster och morbror i "Hjalmars revy"  ;) haha


sportloov

Godmorgon alla sjusovare ;)
Sitter och käkar lite frulle, vaknade för typ en halvtimme sen. Så skönt att det äntligen är lov så man får soova :D
I fredags var jag, emsson, helena, lollo, cissi, malin och jessica och åt middag i stan. Först var vi på café Frecso och åt jättegod mat och sen gick vi till espresso house och fikade :) Mys, mys! Sen drog vi oss hemåt och martin kom hem hit och sov över :)

På lördag på dansen var det bara jag och två till där :p Haha, men inte så konstigt eftersom alla var ju typ bortresta. Vi hade iaf street och jazz. Skitkul var det! :) På kvällen hade vi gäster. Mammas bästa kompis bor i frankrike nu med sin familj så de var här och sov över från lördag tills idag. Det var de som vi bodde hos när jag och mammi var i paris på höstlovet :)

Igår vaknade jag tidigt och åkte in till stan med emsson. Hon hade fått massa pengar i present så hon shoppade loss ordentligt ;) haha. Jag själv nöjde mig med ett halsband från gina. Vid halv tre mötte vi upp mamma, adrian och fransmännen, haha. Vi såg sound of music på göta lejon. Den var väl helt okej, men väldigt seg! Och lång, 3 timmar var föreställningen :S Efter det åkte vi hem och åt sushi till middag. Mums! Lite senare kom älskling över också, så jag överlevde en till kväll med fransarna. Haha :p

Nu ska jag gå och fixa mig iordning. Skriver nog lite senare idag. Trevlig måndag allihopa! ;) PUSS!


Titanic 2

Shoo! ;D
Just nu är jag själv hemma, skulle velat vara med älskling men han har fotbollsträning :/ Saknar dig varje sekund du inte är hos mig <3 Idag har jag inget speciellt planerat, förutom att jag måste plugga lite på so:n...booring! aja, imorrn är det fredag och sen är det lov :D wihi! Imorgon på kvällen ska jag åka in till stan och fika med tjejerna och fira emsson, det blir nog mysigt! :) Har fått låna favorit-filmen Step up så jag ska nog gå och kika på den nu :) PUSS!

Här är den där videon om titanic 2 som jag berättade lite om förut, haha ;D



Grattis älsklings emsson!

Igår hade vi ju som sagt friluftsdag och vi hade valt curling...vilket vi kanske inte skulle ha gjort :p haha, nej det var inte speciellt kul måste jag säga, och skitsvårt var det dessutom!
Efter dansen igårkväll fick vi i vår dansgrupp gratisbiljetter till musikalen Footloose. Den har premiär idag men igår var det genrep. Tyckte den var riktigt bra! Visst var den förutsägbar och lite små tråkig ibland men dansarna var jättebra och låtarna var också bra! :) Det var också kul att se Måns Zelmerlöf som någon annan än den vanliga, gulliga idol-Måns. Publiken var typ helt galet efteråt :p Haha, alla stog upp och skrek och applåderade. Åh, det verker så sjukt kul att få vara med i en sån där musikal. Man får ju liksom göra det man tycker är roligast och dessutom få betalt för det! ;)



Sen måste jag bara säga att idag är det emsson födelsedag! Grattis på 15-års dagen gummsi! :D <333

Puss Puss Puss!


trötter

Hejsans svejsan! Idag i skolan hände väl inget speciellt, vilket det inte brukar göra heller. Men alla i klassen klagade över att vi hade så jävla mycket prov den här veckan, så vi fick no-provet flyttat iaf. Shit vad sur jag var asså! Har engelskaprov på onsdag, matteprov på torsdag och so-läxförhör på fredag "/ Åh, jag pallar verkligen inte! aja, dagen rullade väl på som vanligt och sista lektionen var idrott i juringe. Vi hade bip-test och sen fick vi gå. Tycker  det där bib-testet är sjukt jobbigt! Haha, har verkligen sämst kondition ;p När jag kom hem så tog jag en dusch och somande framför tv:n i typ 2 timmar ;)  Fett skönt! Min förkylning har inte helt gått bort än, så jag skulle vilja hoppa över dansen den här veckan och bli helt frisk, men har varit borta så många gånger redan "/ Imorgon har vi friluftsdag i skolan och jag ska spela curling i Sundbyberg ;) Haha, får väl hoppas det blir kul. Vi får iaf sluta tidigare så det är najs. Nej nu ska jag fixa iordning lite mat till imorrn och plugga english! Puss på er!


Skönaste bruden! ;D Älskar dig Yasmine! <33
image32


söndag

Tjäna ;)
Kvällen igår var najs :) Först åkte jag hem till yasmine och fixade iordning oss. Sen mötte vi upp amanda och lycke och åkte till evelina på krök. Där var också claudia och lisa. Hade väldigt kul med trevligt sällskap! Vi drog därifrån vid 1 tiden och träffade lisas kompis i skanstull. Lite senare fick jag ett väldigt roligt samtal från en viss person ;) Haha. Sen begav jag och yasmine oss tillbaka till söder hem till henne. När klockan var runt halv två var vi hos yasmine och satte oss och kollade på stomp the yard och titanic. Somande väl inte förns halv 5 tror jag ;p

Idag på dansen hade vi house och lindyhopp. Askul! ;D Längtar redan tills nästa gång (a) Ikväll hade jag egentligen velat träffa Martin men han är sjuk, stackarn :/ Aja, kanske skulle vara bra om jag pluggade lite iof..har tre prov den här veckan! See ya! <33




Utgång på ingång!

Hellu! Igår blev det en myskväll med älskling. Väldigt skönt att bara ta det lungt och mysa. Idag har jag faktiskt varit riktigt nyttig om jag får säga det själv (a) Haha. Sov ut ordentligt och vaknade vid 12, åt nyttig frukost, gjorde situps, rygglyft, armhävningar och rumplyft och sen strechade. Efter det badade jag bubbelbad och tvättade håret, gjorde ansiktsmask och peelade kroppen. Sen städade jag mitt rum och pluggade (väldigt lite, men iaf :p) Nu sitter jag och fixar mina naglar också :) Känns riktigt härligt! ;) Nu ska jag snart äta middag, och sen åka in till stan och möta yasmine. Ikväll är det fest hos evelina :) Ser fram emot det! Trevlig kväll! <3

Tänkte att jag kunde slänga in en liten oufitbild, bara på kul ;)
Såhär ser jag då ut inför kvällen.
image30

Halsband & Armband: Present från Martin (H&M)
Klänning: GinaTricot
Pumps: Wedins
Tights: H&M



Happy Valentine´s Day

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Ska försöka bli bättre nu ;)  

Idag är det inte vilken dag som helst, det är alla <3 dag! Dagen började med sovmorgon och frukost på sängen för fredrik. Grattis på 13 års-dagen bror! <333  I skolan rullade väl allting på som vanligt, riktigt skönt vårväder var det också! Fick sluta lite tidigare och åkte till frunken med emsson som skulle på dansen. Sen träffade vi också Annie på busshållplatsen :) I fruängen hyrde jag filmen Hitch- en romantiskt komedi med Will Smith som jag ska titta på med älskling ikväll. Tog en sväng till solariumet och solade lite också. När jag skulle ta bussen hem så började det ju snöa igen..åh, kan det inte bara bli vår och varmt nu! Orkar inte med vintern längre! Lite senare idag kommer Martin hit. Vi ska bara ha myskväll och så ska han sova här :) Har köpt en liten alla<3dags present till honom också (a) Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en trevlig alla hjärtans dag! <3


Horoskop

Hade inget roligare för mig, haha. Här är mitt horoskop iaf ;) Stämmer nog faktiskt rätt så bra (a)




Oxen 21/4-21/5

Du trivs inte om tempot blir för högt, och därför lockar inte nöjeslivet.
Nu känns det skönt med mysiga hemmakvällar.
Du sitter hellre framför tv:n med din älskling än kastar dig ut i vimlet.
Vissa vänner känner sig åsidosatta men i övrigt händer det inte mycket.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 1
Tur & pengar: 4

monday

Tjena! Just nu har vi håltimme så jag håller på att göra lite lunch till mig själv här hemma. Lördagskvällen var riktigt mysig och kul!  Efter träningen åkte jag hem till Annie där alla tjejer var och firade henne :) Hade jätte trevligt där med allihopa. Senare drog vi ut och träffade lite folk vid busstationen :) Jag och emsson åkte hem till henne ett tag och sen mötte vi martin och massa grabs i centrum. Jag och martin kom väl hem vid 1 tiden och så sov han här :)

På söndagen hade jag dans typ hela dan. Det var skitkul på pardansen för då gjorde vi en cha-cha dans som Tony Erwin hade gjort och så fick vi dansa med klackar ;) Lite senare på kvällen åkte jag hem till martin. Kollade på Greenstreet huligans, tror jag den hette :p Nu måste jag tillbaka till skolan snart. Vi har temadag både idag och imorgon så det är ju skönt. Ska bara titta på film och sådär :) Efter skolan ska jag till Skärholmen med emsson och hämta ut ett par jeans som hon han lämnat in. Får väl se om jag hittar nått också. Puss puss!

Grattis bror!

Hej hej! Just nu är släkten här och firar fredrik, är riktigt mätt efter all tårta ;p Han fyller ju år på alla<3dag men vi firar honom idag :) Han fick hockeybenskydd, kläder, pengar och lite sånt. Igår var jag först i skärholmen med Martin och köpte lite småsaker och present till emsson som fyller år snart :) Åkte hem till mig sen och mormor var här på middag. Lite senare gick vi till gården och var där ett tag och sen gick vi hem till mig igen och tog det bara lungt. Mys! :) Var ändå rätt skönt för jag var verkligen sjukt trött efter den här veckan. Nu ska jag snart till dansen igen. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men hoppas på något kul! :) Trevlig helg allihopa!


torsdag

Hellu!
Pallade helt enkelt inte skriva nått igår men dagen var riktigt chill! :D Eftersom vår lärare mats var sjuk hade vi varken svenska, engelska eller franska så vi fick typ 4 timmars håltimme. Så jävla härligt :D gick iaf tillbaka till hemkunskapen sen. Gjorde semlor och de blev rätt goda men var sjukt mätt efter bara halva :p Var med martin ett tag efter skolan och sen åkte jag in till dansen. Hade balett och sen modernt som vanligt. Var skitkul på moderna faktiskt men på baletten dampade våran lärare ut totalt :S Inte så kul..men, men.

Idag är det torsdag. Har väl inte hänt något speciellt idag. Sovmorgon till 10:20 och ingen so, så vi slutade tidigare också ;) Najs! Martin följde med hem efter skolan, vi kollade på film och tog det bara lungt. Myspys! :) När jag gick med martin till bussen fick jag ett lite roligt samtal från emsson. Hahaha du är så störd gumman :D<3
Dom har fortfarande inte ringt tillbaka från Fresco..åh, vad irriterad jag blir! aja, jag får väl ringa dit imorgon. Nu ska jag gå och ta en dusch och sen ska jag få massage av mammi :) Snart är det heelg :D Pussis <3


tisdag

Kom nyss hem från skolan med emsson och nu blir hon masserad av mamma. Hon är utbildad massör och hon hade lovat att emsson skulle få massage :) Ska också få lite massage sen tror jag, innan jag ska till dansen. Känner verkligen inte för att ha balett idag :/ Skulle hellre vilja träffa martin (a) aja, det blir nog säkert kul när jag kommer dit :p Idag i skolan har det väl inte hänt så mycket. Jag var sjukt trött hela dagen :/ Måste nog försöka lägga mig lite tidigare ikväll..Kollade på nått klipp på youtube idag. Dom hade gjort som en film trailer på taitanic 2 :p Haha. De hade klippt ihop massa snuttar från 1:an och några andra filmer som Leonardo Di Caprio hade vart med i och satt ihop dom. Såg riktigt verkligt ut faktiskt :p Ikväll kommer det också en film på 3:an som han är med i :) The beach hette den. Nu ska jag och emsson gå och ta nått at käka :) PUSS!


söndag

Tjenixen! Jag är verkligen sämst på att uppdatera i bloggen :p Aja..Fredagen var inte speciellt trevlig :/ Eller jo, i början var det kul men sen hände det massa saker. Först var vi på krök hemma hos sanna med massa tjejer. Det var nice ;D Sen åkte vi till midsommarkransen på fest. Vi hade inte varit där speciellt länge innan jag märkte att min plånbok var borta! Sen blev massa andra saker snodda också. Några killar började bråka och slåss och knivhota varandra och så misshandlade de sannas kompis :S Fyfan asså! Vi drog därifrån direkt och tog hand om christian som hade hela händerna uppskurna. Polisen kom iaf senare och allt lungnade ner sig..Jag och Yasmine åkte hem till mig vid halv 1 och så slagga hon här :)
Vaknade typ 12 och käka lite frulle innan vi åkte in till stan. På kvällen hade jag dans med de äldre, sjukt svårt var det :p Men det var kul också! Sen skulle jag egentligen på fest med några här i segeltorp men så blev det tyvär inte...istället gick jag hem till emsson och sov över där :)
Ja, det var väl min helg :p haha. Ska käka lite middag nu :) Puss på er!

RSS 2.0