Malta 2008

Jag kommer inte orka göra en hel bilddagbok och skriva om varje dag på malta. Jag väljer bara ut några av bilderna och skriver så mycket jag orkar om vad vi gjorde! :) Om ni vill läsa mer kan ni kika på www.yasminea.blogg.se just nu är hon i Italien iof.. ni kan också kolla på amandas blogg: www.primms.blogg.se

I det här huset bodde jag och Yasmine själva, bakom poolen och helt avskilt från alla andra, haha :p Senare flyttade det in tre fransmän i rummet bredvid. (som yasse blev förälskade i, de var jätte trevliga men de sög på engelska) Det fanns tre sängar, som städarna inte bäddade, två garderober, toalett och dusch som svämmade över en dag (det var vatten överallt och ingen fixade det förens nästa dag!) Dessutom hade vi hoppande spindlar, loppor, stora myror m.m inneboende. MYS!


Första natten på hotellet fick vi inte speciellt mkt sömn: Först vaknade vi av att det lät någonting utanför våran dörr. Vi hörde killröster och att de höll på med något. Yasmine vart skiträdd och låg med sin pepparsprej i handen, vi fick ju panik och trodde att de skulle bryta sig in och våldta oss! Haha. Sen satt de där ute jättelänge och dunkade musik ashögt! När vi hade äntligen hade somnat och killarna hade tystat ner sig börjar det plötsligt banka på dörren. "vad fan vill ni?!" skriker vi eftersom vi tror att det är grabbarna. "Det är roomcheck" får vi då till svar av våran ledare Petra. Pinsamt! Resten av natten håller vi på att frysa ihjäl pga den jävla luftkonditioneringen. tidigt på morgon blir vi dessutom trevligt väckta av städarna som rusar in i rummet och ska "städa" vilket de aldrig gjorde under hela tiden vi bodde där. Hata hor-städerskorna!


Det ända som var bra med hotellet Villa Rosa var poolen! Vi chillar galet på våra fräna madrasser ;)




Negurt-yasse & valross-anna!



Steeker!


Här är midsommar som de anordnade på beach partyt. Haha, det var den fulaste midsommarstången jag har sett! De hade spikat upp plastblommor på ett träkors..


Jag, yasmine, jenny och mimmi sitter och äter den så kallade midsommarmaten ;)



Kvällen blev ändå lyckad! Vi gick och dansade på alla klubbar på partygatan och fick gratis champagne av Klubbägaren på Browns som älskade oss! Haha ;D
Lisa, mimmi, jag, yasmine, jenny och jossan.



Sen tog vi ett kvällsdopp på stranden som låg precis över gatan från hotellet.


I skolan: vi hamnade faktiskt i den svåraste klassen om man ska skryta lite, haha. Inte för att man lärde sig speciellt mkt mer engelska där, vi lärde oss mer maltesiska av våran sköna lärare Ruben! Inti pufta.



De här bilderna säger väl allt om våra lektioner :p




Comino - blå lagunen





Vi tjejer flydde iväg till staden Budjiba en kväll. Först satt vi vid klippporna och drack smirnof ice och bacardi. Sen gick vi till en bar i närheten och tog massa smarriga drickar! Där träffade vi också en svensk tjej som jobbade som bartender på malta. När vi var riktigt dragna hoppade vi hoppborg, och sen drog vi tillbaka till klubbarna i St Julians!





Vårat "privata" solställe. Haha. Det var meningen att vi skulle sola topless och i string för att få bort de fula linjerna. Det gick väl sådär med tanke på att vi hade ett helt gäng gamla äckliga maltes-gubbar som arbetade precis bredvid och massa andra killar som typ simmade över från andra sidan för att kolla! Vi stannade inte speciellt länge kan jag ju säga..


Saknar er bruds!


Bananbåt - jag lyckades hålla mig kvar två gånger när alla andra ramlade av, haha ;)



Gocart!





Kommentarer
Postat av: Elin

hej åker sj till malta snart..vad kostar bacardi breezer och smirnoff ice? Bra skriven blogg:D

2008-11-17 @ 17:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0